Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Bölcsis gondozónak, óvónőnek...

Bölcsis gondozónak, óvónőnek adtok karácsonyi ajándékot?

Figyelt kérdés
Első karácsony ott, mert márciusban kezdett. Nem tudom más szokott e vinni. Nem vág földhöz pár ezer, viszek szívesen, csak nehogy ciki legyen. Szokás ez?
2021. dec. 19. 23:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
48%

Nem adok, több okból:

Egyrészt a munkáját végzi, én sem kaptam annak idején plusz ajándékot, mert elutaltam mondjuk a fizetéseket.

Másrészt minden erővel azon voltak, hogy minél hamarabb eltakarítsanak minden gyereket az oviból. Elhangzott több utalás, hogy 16-a után már ne vigyük, aztán ez nem volt elég, így azt mondták, hogy 16-én BÚCSÚünnepség lesz. Majd teletömték a gyerekem fejét, hogy 16-a az utolsó nap.

Tisztelet a kivételnek, de a pedagógusok zöme a legnagyobb naplopó a világon, így nem, kizárt dolog, hogy EZT jutalmazzam.

Vannak normálisak, nem róluk beszélek, így aki nem ilyen, ne vegye magára.

2021. dec. 20. 10:15
 12/17 A kérdező kommentje:
Hú utolsó ez durva. Hallok ilyen sztorikat én is másoktól, hála ég nálunk semmi ilyen nincs.
2021. dec. 20. 10:25
 13/17 anonim ***** válasza:
52%

Egyetértek a 8-as válaszolóval, ez a munkája, ha szívműtéten esne át a gyerek sem hálálkodnék plusszban, csak elvégezte a munkáját amiért megkapja a fizetését.

Soha nem adtam senkinek ajándékot

2021. dec. 20. 10:45
 14/17 A kérdező kommentje:
Pedig orvosnak is adnak sokan,bár én még nem voltam olyan helyzetben, szülésen kívül sosem adtam orvosnak pénzt, de ott meg fogadott orvos volt, tehát az eg plusz szolgáltatás.
2021. dec. 20. 10:48
 15/17 anonim ***** válasza:
60%

"Ordít a válaszodból, hogy nincs gyereked, de akkor minek szólsz hozzá ilyen kérdéshez?"

Tévedsz, mert van gyerekem, de soha eszembe nem jutott, hogy az ovónőnek ajándékot kellene adnom karácsonyra (vagy bármire). Majd kap a családtagjaitól.

Én meg azoknak adok, akikkel szeretetből vagyok kapcsolatban, nem azért, mert elvégzik a velem kapcsolatos munkájukat. Ennyi.

2021. dec. 20. 12:36
 16/17 anonim ***** válasza:
35%

Ez a foglalkozása ezért fizetik.

És ha nem lenne kötelező az óvoda be sem adnám a gyereket, mert igen a legtöbb helyen le se sz*rják a gyereket. Szóval nem, nem veszek.

2021. dec. 20. 19:26
 17/17 anonim ***** válasza:
45%
Seprű és felmosó
2021. dec. 21. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!