Bölcsis gondozónak, óvónőnek adtok karácsonyi ajándékot?
Nem adok, több okból:
Egyrészt a munkáját végzi, én sem kaptam annak idején plusz ajándékot, mert elutaltam mondjuk a fizetéseket.
Másrészt minden erővel azon voltak, hogy minél hamarabb eltakarítsanak minden gyereket az oviból. Elhangzott több utalás, hogy 16-a után már ne vigyük, aztán ez nem volt elég, így azt mondták, hogy 16-én BÚCSÚünnepség lesz. Majd teletömték a gyerekem fejét, hogy 16-a az utolsó nap.
Tisztelet a kivételnek, de a pedagógusok zöme a legnagyobb naplopó a világon, így nem, kizárt dolog, hogy EZT jutalmazzam.
Vannak normálisak, nem róluk beszélek, így aki nem ilyen, ne vegye magára.
Egyetértek a 8-as válaszolóval, ez a munkája, ha szívműtéten esne át a gyerek sem hálálkodnék plusszban, csak elvégezte a munkáját amiért megkapja a fizetését.
Soha nem adtam senkinek ajándékot
"Ordít a válaszodból, hogy nincs gyereked, de akkor minek szólsz hozzá ilyen kérdéshez?"
Tévedsz, mert van gyerekem, de soha eszembe nem jutott, hogy az ovónőnek ajándékot kellene adnom karácsonyra (vagy bármire). Majd kap a családtagjaitól.
Én meg azoknak adok, akikkel szeretetből vagyok kapcsolatban, nem azért, mert elvégzik a velem kapcsolatos munkájukat. Ennyi.
Ez a foglalkozása ezért fizetik.
És ha nem lenne kötelező az óvoda be sem adnám a gyereket, mert igen a legtöbb helyen le se sz*rják a gyereket. Szóval nem, nem veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!