Bölcsis gondozónak, óvónőnek adtok karácsonyi ajándékot?
Én vittem, és kaptam is. Ott dolgozom így a saját kollégáimnak vittem, de én az oviban is vittem a nagyoknál is.
Van aki szokott hozni van aki nem. Te úgy gondolod, hogy adnál adj nyugottan.
6-os, de most ilyen alapon kb. a sarki közértesnek is adhatnál ajándékot karácsonykor, ha kedves szokott veled lenni. Az ő kedvességét nem értékeled?
Az ovónőnek az a munkája, hogy foglalkozzon a gyerekeddel, megkapja érte a fizetését az adódból.
8-as, az óvónő 8-9 hónapon át minden munkanapon napi 7-8 órában foglalkozik azzal, aki a legfontosabb számunkra: a gyerekünkkel.
Ennek fontossága nem hasonlítható ahhoz, mint a sarki közértessel való kapcsolatunk.
Ordít a válaszodból, hogy nincs gyereked, de akkor minek szólsz hozzá ilyen kérdéshez?
Akkor ennyi erővel az anyukádnak se adnál, nem? Mert azért volt a szülőd, hogy felneveljen.
Amúgy nálunk pl a kisboltosnak sarki közértesnek is ott hagyok alkalmanként 50 ft-t akár mert ők megtarthatják tudom. Amennyit oda járok simán összejön havi 500 ft ott is. Ezért gondoltam, hogy egy évben egyszer vinnék valamit kedvességből, nem seggnyalásból. Mi is kapunk tőlük, egyrészt a gyerek nevében, csináltak valamit vele együtt, és elvileg a bölcsitől is kapunk valamit. Ezért is merült fel bennem, hogy viszek akkor én is.
Én logisztikában dolgozok, ilyenkor év végén tonna szám kapunk mi is perzsgőt, bonbont, ilyesmiket a partnerektől, fuvarozóktól, nem érzem seggnyalásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!