Más bölcsődébe is 30 meg 34 fokban dolgoznak a dolgozók?
Akkor a szülők dobjanak össze klímára.. mert az önkormànyzat semmire sem ad pénzt, főleg hogy most megszorítások vannak.
Az udvaron legalább van àrnyèk, valamennyire a levegő is jár, folyamatos folyadèk pótlás van.. nagyobb térben vannak, mint bent a csoportban.. hiába van elsötétítve és van berakva egy kis ventillátor, semmit nem ér, ráadásul majdnem fullon van a csoport, a 4 fal
Között hamar elvész a maradèk oxigén, ontjàk magukból a testhőt..
Amelyik szülőt zavarja ez, ne vigye bölcsődébe.
Minden dolgozónak nagyon nehèz ebben a melegben, pláne ha elmegy a másik szabadságra, és el
Kell látnia a 14 gyereket.
Folyik a víz mindenkiről.
A folyadékpótláson és a kevesebb textil használaton kívül más megoldás nincs. Ebèd előtt letusolni a gyerekeket, még ezt szoktuk, hogy felfrissüljenek…
7!
Sajnos rengeteg helyen nem tudják megengedni a szülők a klíma kifizetését. Sokszor még a párszáz forintos csoportpénz is problémát okoz...
7-es vagyok, én arra értettem, ha szülő problémázik ezen.
Nyilván tudom az anyagi helyzetüket, amikor tényleg problémát okoz a tisztasági csomag behozatala..
De inkább kiviszem a gyerekeket a melegbe, ahol árnyékban vannak..
Hálisten nálunk van egy párakapu, amit használunk is..
De a csoportban szerintem még rosszabb a helyzet!
Sokszor aludni sem bírnak a gyerekek..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!