Akiknek bölcsibe jár a gyereke, mennyire foglalkoznak ott vele?
Kisfiam rendszeresen nem eszik ott és éhen van, ezt hétfőn tudtam meg, azt hittük azért fogy mert sokat szaladgál - játszik. Erre kiderült hogy a gyerek kb akkor eszik először rendesen mikor hazahozza a párom. Mivel beszélni még nem tud, így nem tudta mondani. Csak már az tűnt fel hogy mikor hazajön lefekvésig csak eszik. Hétfőn én mentem érte és rákérdeztem a dadust, mit evett a gyerek, majd közölték, hogy amúgy szinte sosem reggelizik (?????????) ebédre se sokat eszik. Én nagyon kiakadtam ezen. Más szülővel beszéltem akik régóta vannak ott és mondták, hogy mondta neki a gyerek, hogy ha nem kéri az ételt, elveszik és kidobják a kukába.
Emellett nem pelenkázzák at napközben csak ha bekakál.
Ez a normális valóban? Máshol milyen a bölcsi?
2 hónapja járunk, azóta 60 dékát fogyott, pedig azelőtt is játszott szaladgalt egész nap, de evett és mégis hízott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!