Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Akiknek bölcsibe jár a gyereke...

Akiknek bölcsibe jár a gyereke, mennyire foglalkoznak ott vele?

Figyelt kérdés

Kisfiam rendszeresen nem eszik ott és éhen van, ezt hétfőn tudtam meg, azt hittük azért fogy mert sokat szaladgál - játszik. Erre kiderült hogy a gyerek kb akkor eszik először rendesen mikor hazahozza a párom. Mivel beszélni még nem tud, így nem tudta mondani. Csak már az tűnt fel hogy mikor hazajön lefekvésig csak eszik. Hétfőn én mentem érte és rákérdeztem a dadust, mit evett a gyerek, majd közölték, hogy amúgy szinte sosem reggelizik (?????????) ebédre se sokat eszik. Én nagyon kiakadtam ezen. Más szülővel beszéltem akik régóta vannak ott és mondták, hogy mondta neki a gyerek, hogy ha nem kéri az ételt, elveszik és kidobják a kukába.

Emellett nem pelenkázzák at napközben csak ha bekakál.

Ez a normális valóban? Máshol milyen a bölcsi?

2 hónapja járunk, azóta 60 dékát fogyott, pedig azelőtt is játszott szaladgalt egész nap, de evett és mégis hízott.

2021. ápr. 22. 15:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Nálunk nagyon jó a bölcsi, mindenre IS figyelnek..

Figyelnek arra hogy egyen, és pelenkázzák is őket ha kakil mindenképp, ha sok a pisi akkor is. Mindig tisztán, rendezett hajjal kapom meg.

2021. ápr. 22. 19:34
 22/31 anonim ***** válasza:

Bolcsis gondozó vagyok. Volt olyan pici aki nem evett semmit ledobta a tanyerjat az asztalról stb. Anyuka is csomagolt be kajat, de azt sem ette meg. Ezt a nap végén jeleztük a szülőnek hogy mit evett és kb mennyit. Ha nem ettek meg a kaját akkor csak az ebed végével dobtuk ki (20 perc kb) mert kezdtük az alvás rutint. Nekünk volt benn keksz stb amit adtunk a kicsiknek ha éhesek voltak. De tény hogy sosem eroltettuk hogy megegyenek valamit.

Viszont azt közölni kellett volna ha nem evett a gyerek...

2021. ápr. 22. 20:29
 23/31 A kérdező kommentje:
20 as: Az mondta, aki hordja be nekik az ennivalót olyan konyhás néni féle
2021. ápr. 22. 20:30
 24/31 anonim ***** válasza:
75%
Ami a pelenkazast illeti 3 óránként kellett cserélni és ha kakas volt akkor is.22. Voltam
2021. ápr. 22. 20:30
 25/31 A kérdező kommentje:
Én is mondtam már, hogy vinnék be neki ételt, ha azzal segítek, azt mondták tilos.
2021. ápr. 22. 20:32
 26/31 A kérdező kommentje:
Nekünk simán kiadják úgy, hogy tiszta pisi, hogy otthonig még kibírja...
2021. ápr. 22. 20:33
 27/31 anonim ***** válasza:
54%
Honnan veszed, h evőkanál az étel amit kapnak?
2021. ápr. 22. 21:41
 28/31 anonim ***** válasza:
54%

4 evőkanál

Bocsi

2021. ápr. 22. 21:41
 29/31 A kérdező kommentje:
Mert ott voltam a beszoktatáson, és láttam minden nap mindenkinek ugyanannyi...
2021. ápr. 22. 21:48
 30/31 anonim ***** válasza:
64%

Nálunk is anno 1 nagy merokanal volt az adag. Tényleg nem sok,bár aki ehes maradt és kert annak adták még. Az én lányom evett,csak baromi lassan,20 percig,de szerencsére hagyták,az eleje már rég aludt , ő még mindig evett.

A gyerekedre visszatérve, szólj a gondozóknak hogy fogyott. Próbáljanak odafigyelni rá,esetleg kínálják többször vagy etessek. Nem tudom,én is ideges lennék.

2021. ápr. 23. 07:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!