Akiknek bölcsibe jár a gyereke, mennyire foglalkoznak ott vele?
Kisfiam rendszeresen nem eszik ott és éhen van, ezt hétfőn tudtam meg, azt hittük azért fogy mert sokat szaladgál - játszik. Erre kiderült hogy a gyerek kb akkor eszik először rendesen mikor hazahozza a párom. Mivel beszélni még nem tud, így nem tudta mondani. Csak már az tűnt fel hogy mikor hazajön lefekvésig csak eszik. Hétfőn én mentem érte és rákérdeztem a dadust, mit evett a gyerek, majd közölték, hogy amúgy szinte sosem reggelizik (?????????) ebédre se sokat eszik. Én nagyon kiakadtam ezen. Más szülővel beszéltem akik régóta vannak ott és mondták, hogy mondta neki a gyerek, hogy ha nem kéri az ételt, elveszik és kidobják a kukába.
Emellett nem pelenkázzák at napközben csak ha bekakál.
Ez a normális valóban? Máshol milyen a bölcsi?
2 hónapja járunk, azóta 60 dékát fogyott, pedig azelőtt is játszott szaladgalt egész nap, de evett és mégis hízott.
Ez az hogy nem értem eddig miért nem mondták ezt.
Hétvégén eszik rendszeresen, normálisan, olyanokat mint a bölcsibe.
Nem egyszer volt, hogy már öltöztetéskor elkezdett sírni hogy éhes. Ki gondolta volna.
Tizeske olyan jogon ugrálok amilyenen akarok mi közöd van neked hozzám? El lehet kotródni innen. Senkit nem érdekel a te fiad.
Bunkó parasztokra nem vagyok kíváncsi
Kérdező szerintem felesleges azon rágódni, hogy mit miért csináltak. Hibáztak, ez tény de mostmár a megoldásra kell koncentrálni. Otthon nyilván azért eszi meg amit csinálsz mert fűszeresebb, ízesebb. A bölcsibe minimálisan raknak bele mindent.
Viszont tényleg nem eszik semmit a bölcsibe? Reggeli általában pékáru van, legalábbis nálunk. Azért azzal nem szokott baj lenni.
Nálunk nagyon sokat foglalkoztak velük, de van két gondozó ismerősöm, ők annyira más típusok..illetve más helyen is volt rossz tapasztalat.
Ez engem is zavarna(meg őket is kellene, az éhes gyerek nyűgös gyerek), de ovi kiscsoportban volt egy kislány, aki benyomott egy adag ebédet, majd repetázott és a fülem hallatára kérlelte az anyját, hogy egyenek útközben, mert éhes.
Vannak ilyen nagyevő gyerekek. Néha az enyém is hatalmas mennyiséget betöm, mintha éhezett volna, holott nem. 12 csibefalat belefért 3 évesen, én se tudok annyit enni...
Ha tudnám elhoznám, de dolgozok.
De nem kellene elvenni előle 5 perc után ha nem eszik. A többi aki eszik, meg eheti 20 percen át. Őt meg elküldik jatszani az asztaltól.
Az elején evett nem volt semmi gond.
Nyugodtan szólhattak volna erről 2-3 héttel ezelőtt is, és akkor valahogy megpróbáltam volna reggel megetetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!