Beszokatás nélkül?
Van valaki akinek a gyereke mostanában kezdte a bölcsit beszokatás nélkül? Nem tudom máshol hogy van, nálunk a vírus miatt nincs. A kisfiam ha idegent lát megijed, bújik, visít. 😔
Nektek hogy viselte a gyerek?
Nagyon sajnálom, irtó kegyetlennek hangzik :/
Annyit tudok hozzáfűzni, hogy a kisgyermeknevelők és az óvodapedagógusok szerint (akiket én ismerek) sokkal simábban megy így a beszoktatás. Aztán nem tudom, hogy ez nem-e jelenti azt, hogy nekik könnyebb...
1 vagyok én is gondozónő vagyok. Per pillanat lehet, hogy könnyebb, de hosszútávin nem biztos, ez bizalni alapon működik, a gyerek is látja, hogy anya nyugottan hagyja ott, és vissza is jön. Én a logikáját nem értem ezeknek az intézkedésnek, komolyan az anyuka csak abban a 2 órában fertőzhet, otthon nem. A bölcsődében a gyerek eleinte sokat van ölben, főleg ha most úgy kell otthagyni minden átmenet nélkül.
Az is magas a korházba egyszerre egy látogató mehet be, no ha egy háztartásból jönnek egy autóval anya, fia akkor csak egyszerre fertőznek. Na mindegy bocsi hosszú lett, de az ilyen logikátlan dolog számomra érthetetlen,főleg úgy hogy pl tescó hátra felé tartsd a 2 m, de oldalra nem kell??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!