Mennyi idő a beszokatás?
2 hét volt nálunk a hivatalos.
Gyakorlatilag 2 nap alatt beszokott.
Nálunk 2 hét volt, igaz a lányom olyan típus, hogy első nap ott hagyhattam volna úgy hogy szia jövök délután, de attól végigvittük a 2 hét beszoktatást annak rendje módja szerint. Ragaszkodtak hozzá a gondozók is, és szerintem is jobb így.
Most van a 3. heténél, eddig rendben van minden.
Nálunk is 2 hét volt.
A fiamnak kellett is annyi, nem ment olyan könnyen, de azért nem is volt extrém nehéz sem, ő anyásabb típus (még most is, pedig 5 éves). 2 hét után még pityergett reggel, de miután elmentem, 10 perc múlva már játszott a teremben gond nélkül, szóval csak addig volt gáz, amíg látott.
De nálunk is volt egy kissrác, akit már első nap simán otthagyhattak volna, tojt rá, ment játszani. :D Ő volt a fiam "párja" beszoktatásnál, nálunk kettesével csinálták. Pedig szeretik-imádják őt is a szülei, ismerjük őket, mert azóta oviba is ugyanoda járnak a fiammal. Egyszerűen ő ilyen.
Szerintem kár előre aggódnod.
Próbálj meg te is nyugodt lenni, ha feszült leszel és ideges, akkor megérzi. :)
Legtöbb gyermek simán beszokik. 5 kisgyerek közül az ismerősi körben 5 simán beszokott a 2.het végére.
Én kislányom is szeptemberben kezd, 2 évesen.
Itt is 2 hetet mondtak.
Első 2 nap együtt ott leszünk kB 2 órát. Utána pedig ott kell hagyni 2 órára majd délelőttre.
Következő héten együtt elalvas, a hét második felén egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!