A bölcsődei térítési díjból levonják azt az összeget amikor a gyermekem nem ment bölcsibe?
Figyelt kérdés
Ebben a hónapban 7 napot nem ment a fiam. Ezt a 7 napot levonják az összegből?2021. márc. 18. 19:15
1/7 anonim válasza:
Lejelentetted náluk a hiányzást?
2/7 anonim válasza:
igen, elviekben le kellene vonni. következő havi fizetésnél kevesebbet kell fizetni annyival.
3/7 A kérdező kommentje:
Úgy volt hogy kedden nem ment és szerdán 9:00-kor szóltam. (Sajnos dolgoztam 18:00-kor értem haza, addig édesanyám vigyázott a gyermekre és ő nem szólt a bölcsődének)
2021. márc. 18. 19:26
4/7 anonim válasza:
Akkor csütörtöktől lévő napokat a következő fizetésnél visszaszámolják, tehát levonják.
5/7 anonim válasza:
Nálunk alapból kihúzza a vezető azt a gyermeket, aki reggelire szokott járni, és nem jelent meg, és véletlenül még se szóltak be telefonon.
Vagy később kimegy jelezni a vezetőnek a kisgyermeknevelő, hogy xy nem érkezett meg.
De ha kedden nem voltatok, sztem automatikusan szerdàtól kihúznak.
Mivel tárgyhavit kell fizetni bölcsibe, kövi hónapban el lesz számolva :)
6/7 anonim válasza:
Nálunk nem, minden egyes munkanapra amikor nyitva van a bölcsi fizetni kell, ha ott van a gyerekem ha nem.
7/7 anonim válasza:
A térítési díj nekünk is állandó volt, csak az étkezés volt olcsóbb a következő hónapban, ha hiányzott a lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!