Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Ha koszmós a gyermekem feje,...

Ha koszmós a gyermekem feje, mehet bölcsődébe?

Figyelt kérdés
Ma délután vettem észre, este már babé koszmó elleni samponnal mostam,mosás után alig látszik, kis helyen van csak. Nem tudom mehet e bölcsibe így? (Reggel hívom a bölcsit mielőtt elindulnánk, de kíváncsi lennék a véleményetekre- köszönöm)
2020. okt. 5. 21:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Jaj ezzel fel ne hívjál senkit. Korpás fejjel se mehet majd? Vagy most csak viccelsz?
2020. okt. 5. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A koszmó nem fertőző.
2020. okt. 5. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
persze ,ne aggódj ez nem fertőz .Sok gyereknél van.Olajjal ha kezeled hamarabb elmúlik.
2020. okt. 5. 22:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A koszmó nem fertőző és nem is csinálnék magamból hivatalosan hülyét, hogy ezt nem tudom (értem itt a bölcsis hívást).

Van koszmó elleni sampon, baba korában azt használtam a lányomon, neki bevált, azóta se jött vissza.

2020. okt. 5. 22:15
 5/5 anonim ***** válasza:
A babaolaj nekünk is sokkal jobban bevált, mint a Babé sampon. Fürdés előtt fél órával bekentünk a fejét, aztán lemostuk és kifésültük, pár nap alatt elmúlt, a sampon szinte semmit nem segített.
2020. okt. 6. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!