Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » A bölcsőde miért van nyitva...

A bölcsőde miért van nyitva ha az óvodát, iskolát bezárták?

Figyelt kérdés
Az óvodába több évig járnak a gyerekek, mint a bölcsibe, így több szülőt érint az óvoda bezárása. Akkor miért van nyitva pont a bölcsi?

2021. márc. 16. 16:47
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
67%
Igen, pont azt akarom hogy nyáron dolgozzák le a gyerekkel együtt, ugyanis a szülők nagy részének idèn is elfogy a szabadsága a mostani leállás miatt, amiben az óvónők olyan jól elvannak és nekik bezzeg a szabadságuk sem fogy.
2021. márc. 23. 18:00
 62/66 anonim ***** válasza:
76%

Biztos nagyon jòl elvannak.. ès biztos ők hoztàk meg ezt a törvènyt..

Nagyon felhàboritò hogy nèmleiyk szülő hogyan vèlekedik.Èn elhiszem , hogy nagyon nehèz ez a helyzet de az Òvonèni ès a k.nevelő a gyerekedért van, ès szìvèt, lelkèt kiteszi a nagy rèsze, ès a mocskolòdàs helyett nagyon jòlesnek nekik egy kis tisztelet, kedvessèg amiből nem sok jut nekik, k.nevelőkről nem is beszélve akik nincsenek zàrva, s a picikèket gondozzàk erejükön felül veszèlyeztetve, és ez hogy nem èrdemlik a nyari pihenèst felhàborito..

Jobban megkène becsülni őket hisz àtlagban napi 8 òràt a gyermekeddel tölt, àpolja, gondozza.

Van olyan kislàny aki màr anyànak hìv, napi 10 òràt velem van 1.5 éves.ès apukátòl nap mint nap megkapjuk hogy nem kell ùgy ráparàzni a dolgokra hisz ez egy kis nàtha virus..

Mi meg szép csendben tűrünk mosolygunk vàrva hogy mit hoz a holnap. Ez csak egy saját intő pèlda.ès hidd el baromi rosszul tud esni, ès imádjuk a kislànyt ès ugyanolyan kedvessèggel gondozzuk nap mint nap. Egy kis kedvessèget ès megbecsülèst szeretnènk a munkànkèrt semmi màst.

2021. márc. 23. 18:22
 63/66 anonim ***** válasza:
31%
Ó istenem, ez a szívszorító agyrém írás.. hányinger amit művelsz. Tisztelem, becsülöm a saját óvónőinket, mást nem ismerek. Attól még úgy gondolom hogy szabadságra kellett volna őket küldeni, most és nem nyáron, nem mondtam hogy az ő döntésük. Amit pedig itt leművelsz annak semmi köze ehhez. Hogy jön ide hogy mennyire becsülöm meg őket?
2021. márc. 23. 18:28
 64/66 anonim ***** válasza:
49%
Èn csak a sajàt ès kollèganőim tapasztalatait ìrtam le, ezeket a bàntò megjegyzèseket, nem ìrnak itt valami szèp stìlusban, ezèrt èreztem ìgy, de vannak biztos kivètelek igen,àltalànosìtani nem akartam.
2021. márc. 23. 18:59
 65/66 anonim ***** válasza:
Ja ez a nyálgép szöveg már szerintem is sok...
2021. márc. 23. 20:00
 66/66 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem az óvónők nincsenek el ebben a helyzetben.

Lehet jobban örülnének szabadságnak, ami alatt rendbe teszik az óvodát...

De ha nyáron minden kinyit (tegyük fel), akkor a közös nyaralásoknak lőttek (nem tudom kinek mennyi szabadsága van és azt sem, hogy ez a zárva tartás meddig tart.)

De ha még az ovis nem viszed nyáron...egy iskolással ezt már nem teheted meg. Sajnos a legtöbb épület nem lenne ideális 35-40 fokos tanításra.

Értem én, hogy rossz otthon, hogy rossz, hogy a gyerek is otthon van, de az itt történő feszültség levezetése nem viszi előrébb. Ha húsvét után is zárva lesznek (ami a fertőzöttek számát elnézve elképzelhető), keresd fel az illetékes szerveket, hogy nyáron történjen meg az oktatás és most legyen szünet, szabadság.

Megjegyzem, hogy a nyári oktatással (ez ovira is igaz), azért sem szerencsés, mert ha a nyarat végig dolgozzák, nem tudnak a következő évre felkészülni, aminél a gyerek látja kárát.

Nagyon sajnálom, hogy a pedagógusok nincsenek megbecsülve, S ehhez ez a helyzet még jobban hozzátesz.

2021. márc. 23. 20:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!