A bölcsőde miért van nyitva ha az óvodát, iskolát bezárták?
Azért nincs senki homlokàra írva, hogy engem kis pistike fertőzött meg. Csak tippelgetsz. De a postán is elkaphatod, egyszóval bárhol. Igen, van 1-2 fiatal is aki meghal, volt eddig is aki belehalt az influenzába, bàrmibe. Aki be lesz oltva, ugyanugy fertözni fog, meg is betegszik, ha szerencsés, hamarabb lefolyik a betegség. Az idősek maradjanak otthon, ne kontaktoljanak senkivel. És akinek van oltàsi igazolványa, az nyugodtan szolgàltathasson, hisz máskülönben mi értelme az oltàsnak.
A gyerekek meg sosem lesznek beoltva, ezért nem is értem... zàrjanak be örökre az ovik?
1. Oltott ugyanúgy fertőz, meg tünetmentes hordozó lesz, még rosszabb. Mit várjátok ennyire az oltást?
2. Anyukám 61 éves, Sparban dolgozik, napi 1000 emberrel adnak pénzt oda vissza, fog meg 10000 árut amit összefogtak, nincs kalitka, és oda aztán bejár minden bocsánat alja nép is..A bölcsiben a lanyomnal 10en vannak egy csoportban, mindenki maszkban, épületbe be se léphet csak a gyerek, lázmérés, alapos takarítás van..Szerintem sokkal jobb de ne zavarjon, csak a rinya megy nálatok ezer eve, vagyis nem mindenki, mert a mi bölcsis gondozóink nem is akarnak se zárást se semmit. Mindenki más dolgozik szinte nem tűnik fel?
3.Anyósom 40 évig óvónő volt, folyton voltak fertőzések, csak nem volt nevük, de ő is gyakran beteg volt, de nem volt rinya, mentek.
Unalmaaas már ez a gondozóktól, óvónőktől. Otthon akartok ülni az állásidőért tudom sokan. Bár nem mindenki, tisztelet a kivételnek aki nem drama queen.
De nem visszük majd akkor mi sem a gyereket bölcsibe, max ha leég a házad azt mondom az apja otthon ül a gyerekkel, vagy ha nem lesz áru a boltban mert nincs kamion szervezve majd azt mondom sorry itthon vagyok a gyerekkel...
35 már rég betiltottak volna a kp vásárlást ahol van terminál. Meg egyszer: a kereskedelmi dolgozókat is elsők között kellett volna oltani amúgy. Azért mert mindenki birka kiállni magáért miért a pedagógusok a rosszak?
Továbbá az hogy az oltott tovább fertőz értelemszerűen NEM az oltott problémája. Ugye? Tehát aki beoltja magát, az nem azért hogy neked legyen jó hanem, hogy neki. Őszintén nem ertem, mit nem lehet ezen érteni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!