Valóban csak akkor mehet a gyerekem bölcsibe vagy csanába, ha én, az anyja, dolgozni kezdek?
Mi nem lepasszolás? Az nem lepasszolás, ha anya dolgozik, gyerek bölcsibe.
De az pont lepasszolás, mikor anya otthon meregeti, gyerek pedig bölcsiben. Ugyanis anya azért lenne otthon,hogy nevelje, foglalkozzon vele.
Az hagyján, de nálunk mindkét szülőtől kérték a munkáltatóit és a jövedelem igazolást.
Nekem még nem volt aktív munkaviszonyom, ezért nekem a bölcsőde kérésére a főnökömtől kellett kérnem egy igazolást, hogy igen, x hónap x napjától fognak alkalmazni (fontos, hogy az első beszoktatási naptól vagy előtte legyen a dátum).
Családi bölcsibe nem feltétel. Az enyém is megy,és nem munka miatt hanem mert tanulok illetve egy több hetes gyakorkatot kell teljesítenem.
Államiban is érdeklődtem,és a helyzetemet ismertetve felvennék de előnyt élvez a dolgozó és hátrányos helyzetű. Esetleg ha lenne szabad hely,de itt többszörös túljelentkezés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!