Hogy hordod a gyereket bölcsibe?
Nemsoká kezdi a bölcsődét a fiam, 350 méterre van tőlünk a bölcsi..Amúgy tud sétálni 2-3 kmt is ha akar..De ez az, hogy mostanában nem akar, eldobja magát, leül, visszafordul, stb. Alig lehet vele normálisan menni. Én onnan egyenesen sietek majd munkába, annyira felvenni sem tudom, mert összerugdos, olyan munkám van ahol a jó megjelenés alap, tehát nem mehetek agyonra leizzadva sarasan..
Autó nem opció..Ti hogy oldjátok meg ilyen kicsi gyereknél? Előre tiszta ideges vagyok.
Először babakocsival, de azt megunta és kezelhetetlen volt már benne (érthető, 2 évesen már nem annyira szoktak megülni benne). Ezután kismotorral próbáltuk, de képtelen volt mellettem jönni, folyton futnom kellett utána, hogy ne menjen ki az autók elé... Ezután a csatos hordozó volt az utolsó opció, ami egy jó ideig be is vált, a hátamon hordoztam, illetve sétált ha kedve volt. Viszont ott volt a lehetőség hogy felvegyem, ha bemegyünk boltba vagy ha nem akarna sétálni.
Idővel megszokta a rutint és séta lett a végső módszer. Ez bölcsőde kezdés után max fél évre jött el.
Kérdés nélkül sétáltunk.
Ne stresszelj előre mert ezzel implikálod, hogy tényleg rossz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!