Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Ki mit tenne ebben a helyzetbe...

Ki mit tenne ebben a helyzetben? Bölcsi vagy elveszíteni a munkát?

Figyelt kérdés

Külföldön élünk, 6 hét szülés szabadság van ami fizetett és 6 ami nem. Szóval max 12 hétig lehetek otthon. Nos, a férjem nagyon jól keres és meg tudnánk élni egy fizetésből, de ha elveszítem a munkahelyem, én nem fogok ilyen jó fizető állást kapni. Nem a szakmámban dolgozok mivel egyedüli kiváló lehetőséget kaptam, és a fizetésem is dupla az előzőhöz képest. Otthonról nem tudnék dolgozni. Sajnos 40 perc az út oda és 40 vissza. 7kor kellene indulni és este 6ra érnék haza.

Ti mit tennétek a helyemben?

Nem feltétlenül hiányozna a pénz most, de mi van ha később kell az én fizum is?

2020. aug. 20. 13:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%
Három hónaposan nagyon kicsi egésznapos bölcsihez. A munkabeosztásodat látva még az sem biztos, hogy az elvitelét és a hazahozatalát meg tudnátok oldani, hacsak a férjed nem tud érte menni. És mit csinálsz, ha beteg lesz? Más megoldás nincs? Vállalkozó kedvű családtag, nagymama, babysitter? Bár 11-12 órát távol tölteni egy ekkora babától akkor is sok.
2020. aug. 20. 20:34
 12/16 anonim ***** válasza:
40%
Én dolgoznék.
2020. aug. 20. 22:18
 13/16 anonim ***** válasza:
67%
Én se adnám bölcsődébe a 3 hónapos gyerekem. Semmiképp. Jól van a sors összerakva; biztos,hogy adódni fog másik lehetőség majd később.
2020. aug. 20. 23:08
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
*mármint később másik lehetőség munkára.
2020. aug. 20. 23:08
 15/16 anonim ***** válasza:
65%
Én hagynám veszni a munkahelyet. Ennyi idős gyereknek az anyja mellett a helye, nem egy bölcsiben. Munkahelyed lehet sok, gyereked első évei viszont nem jönnek vissza.
2020. aug. 21. 09:43
 16/16 anonim ***** válasza:
47%
A csalad az elso. Lesz egyeb munkalehetoseg
2021. ápr. 28. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!