Előfordult már, hogy bölcsiben nem kapott a gyereketek tiszta pelust?
Pedig valóban a jelölés lesz a jó megoldás, így láthatod, hogy balhét kell-e csapni vagy sem. Olyan helyre tedd, hogy véletlenül se vegyék észre, mert agyafúrtak ám, nem kell félteni őket.
Nyilván vannak jó bölcsik és jó nevelőnők, de a munkájukat te kívülről sose fogod tudni értékelni, mert minél sunyibbak, annál jobban jópofiznak a képedbe és játsszák a gondoskodót a jelenlétedben.
Anyósom volt óvónő, na őket pl. nem kellett félteni, adták a szépet mindenkinek, a világ legjobb óvónői voltak, míg be nem csukódott a szülők mögött az ajtó. Onnantól szartak mindenre, mindenkire, ordítottak a gyerekekkel és sokszor pofozkodtak is. Persze szülőknek meg ment a színdarab ugye. Minden nap kevesebb kaját szedtek a gyerekeknek, hogy minél többet el tudjanak hozni, loptak mindenből, amit beadtak a szülők. Ünnepekkor anyósom zsákszámra hozta a sütit meg az ajándékokat mint valami antimikulás.
A saját gyerekeitek érdekében ne dőljetek be az ilyeneknek. Ha csak a gyanú is felmerül, hogy elhanyagolják a bölcsiskorú gyereket, azonnal járjatok utána a dolognak, mert rengeteg hasonló szemétláda dolgozik bölcsikben, ovikban egyaránt.
Köszi jelölni fogom, de igazából nagy szükség nincs rá, mert bentre más márkát vittem utoljára, így is vettem észre hogy nem volt cserélve, csak nem tudom lehet maradt a korábbi adagból.
Nem iszik sokat a kislányom, ismerem már annyira, hogy tudjam mióta van rajta egy-egy pelus, plusz ugye a szagán is érződik....
Utolsó: döbbenet amit írsz, én nem is tudom hogy ez ilyenek hogy néznek a gyerekek szemébe. Szégyellhetnék magukat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!