Visszamennél dolgozni ha nem lenne muszáj?
Én inkább azt próbálnám ki, hogy apuka legyen otthon a gyerekkel.(nyilván ebbe nem menne bele)
Esetleg reszmunkaidoben dolgoznék. Pici gyerek mellett egyébként se lehet teljes állásban dolgozni.
Egyébként meg neked kell meggyőznöd, hogy nem tudod a munkádat kisgyerek mellett ellatni, főleg ha a kisujjat se mozdítja.
Erről is lehetne vele beszélni.
Szerintem a gyereknek nem lenne baja ha visszamennel. Esetleg reszmunkaido megoldhato, asszem van is valamj szabaly hogy kisgyerekest kotelesek igy foglalkoztatni. Nem tudom, hogy hany eves korig, de nezz utana h van-e ilyen.
Ha nagyon nem akarsz visszamenni, akkor pedig sok beszelgetes. Harman vagytok a csaladban, nem csak a te es a gyerek szenpontjai fontosak, hanem a ferjede is.
Èn részmunka idöben mentem vissza dolgozni.
10 órát dolgozok egy héten. Ez pont elég nekem, még így is ha délutános vagyok a férjemnek be kell segítenie.
Engem a férjem nem küldött vissza, söt elég sokáig otthon maradtam a második gyerek után is. Amikor én láttam, hogy most már menni akarok akkor mentem vissza dolgozni.
A háztartás 90%-t én csinálom, de ez még bele fér, mert a gyerekek már oviban vannak. Ha 40 órában dolgoznék egy héten, akkor tuti, hogy a férjem a háztartás 50%-t csinálná. Ahogy ömneki is mennie kell a balett órákra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!