Mi a programotok közvetlenül bölcsi után?
Bugyután hangzik a kérdés, de nem volt jobb ötletem :)
Kisfiam 3.hete bölcsis. Nincs semmi gond vele napközben, még az alvásból is vidáman ébred, viszont ahogy engem meglát, elszabadul a pokol...
Belémcsimpaszkodik és úgy üvölt, hogy fuldoklik... Gondozó nénikkel egy mondatot se tudok beszélni, csak este messengeren..
Legszívesebben ilyenkor leülnék vele a kanapéra az előtérben és csak ölelgetném, de milliószor elmondták, hogy a bölcsőde épületét a legrövidebb időn belül el kell hagyni..
Próbáltam babakocsival, anélkül, autóval, minden utazásunk egy cirkusz...
Más családok mennek a boltba, játszótérre bölcsi után, én meg, ha tudnám, teleportálnám magunkat, mindenki minket bámul az utcán..
Itthon már csak hozzámbújva piheg, de szeretném elkerülni az ordítást, az ötleteket megköszönném :)
Köszönöm a válaszokat!
Egyelőre az a megoldás jött be, hogy ketten megyünk érte, egyikünk szeretgeti, a másikunk pakolja a holmijait..
Az a baj, hogy üveges ajtó van és meglát, amint belépek, nem tudom előre összepakolni az összevizezett/leebédelt ruháit, a plüssöket, cumikat :D
Hú de sok cuccotok van :D
Én csak a gyereket öltöztetem át, és viszem :) Az alvó cumi, rongyi nekünk bent marad a bölcsiben.
Szerintem ölelgesd meg, szeretgesd meg. Ne lássa rajtad, hogy stresszelsz, hogy sietni kell. Ha pedig arra vágyik, hogy menjetek haza nyugiba, akkor még ne erőltesd a játszóteret pl. Sok még neki az inger, de idővel meg fogja szokni és Ti is tervezhettek délutáni programokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!