A baba megszületése után közvetlenül ráadott első pelenkát mikor kell majd kicserélni?
Figyelt kérdés
Ti mikor cseréltétek és miért?2019. júl. 24. 20:37
1/6 anonim válasza:
Én nem emlékszem pontosan, de biztosan tőbb idő telt el, mint három óra. Annyira el voltam foglalva azzal, hogy csak néztem milyen gyönyörű.
Egyébként érdemes olyan pelust vinni a kórházba ami jelzi ha van pisi, mert kérdezni fogják, hogy pisilt-e már.
Az öltöztetést pedig nagyban megkönnyíti ha átlapolós a body.
2/6 anonim válasza:
Huh
Ez ciki
Mivel nem evett ( sajnos) és azt mondták a csecsemősök, hogy reggel vigyem hozzájuk, emiatt eszembe aem jutott tisztábatenni addig
( olyan 4-től előző nap)
Annyira tudatlan voltam.. De bíztam a csecsemősökben, ( belátom más okokból is utóbb, hogy) nem kellett volna.
Persze ez félreértés volt, de a mekónium kijött( naívan azt hittem annyi) cicizni nem tudott, tápot nem kapott.....
Éjjelre ki kellett volna ...
3/6 anonim válasza:
Nem én cseréltem rajta. Este szültem, reggelig az örzőben voltam, ez alatt többször jött csecsemős nővér, ő intézte. Osztályra kerülés után volt az én dolgom.
4/6 anonim válasza:
Császáros voltam. Nem én cseréltem az elején, csak másnap délutántól. Addig csak szoptatásra hozták fel hozzám, tisztába téve. Utána már velem volt, onnantól minden etetés előtt kicseréltem Rajta.
5/6 anonim válasza:
Hajnali fél egykor született meg. Kérdeztem, hogy mi a dolgom a babával reggelig, azt mondták semmi csak szoptassam, majd jönnek és megmutatják. Levittek az osztályra, szundiztunk együtt reggelig. Olyan 9 körül jöttek hogy mehetek az osztályra, ott kapott új pelust, de szinte alig volt a régiben valami.
6/6 anonim válasza:
Mi hajnal 3-kor szültünk, egyből megkaptuk a babát. Nem mondtak pelusozásra semmit, meg fáradtak is voltunk, aludtunk. Du. 2 kor jött be anya, hogy nèzzünk pelust, szegènyre rá volt száradva a mekónium. Szóval olyan 3 óránkènt èrdemes ránèzni, 1-2 etetèsenkènt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!