Milyen alakú egy természetes úton született kisbaba koponyája az első pár hétben?
Figyelt kérdés
Eleinte csúcsosabb ami később elmúlik? Egyenlőre nagyon csúcsosnak látom hátul a fejét, de a védőnő szerint rendben van. Valakinek volt ilyen a babájának ami később kikerekedett?2019. márc. 19. 21:46
1/6 anonim válasza:
Látta gyerekorvos, szülés, védőnő, számtalan ápoló és senki nem akadt fenn rajta. Nyilván normális. Amúgy tényleg csúcsosak szoktak lenni. Nem véletlenül nincs még benőve a fejük lágya. Nyugi. Meg jó egészséget, sok boldogságot és kitartást. Aludj amikor csak tudsz, amennyit csak tudsz ;)
2/6 anonim válasza:
2x szültem természetes úton. Lányaim vannak. Normális fejformával született mindkettő. Viszont az első hetekben mindkettő elaludta laposra az egyik oldalát a fejének. Hiába forgattam. Most 7 és 4 évesek, normális alakú a fejük. Igazából nem is tudom, hogy meddig volt lapos a koponyájuk.
3/6 anonim válasza:
Nehéz szülésem volt, olyan volt szegénynek a feje, mintha homlokon vágták volna. Kikupálódnak. :)
4/6 anonim válasza:
Majdnem...nehéz szülés volt, azt mondta a doki is, hogy elég csúcsos feje lett, volt is egy kis ödéma a tetején. Szegény gyereket még négy hónaposan is csak sapkában mertem kivinni. 😂
Fél éves korára elmúlt, ma már egy igazán jóképű fiatalember.
5/6 anonim válasza:
Az én fiamnak inkább az arca volt olyan kis lapos, meg a homloka, bár az inkább a behelyezkedés miatt lehetett.
Nagyon jól vagyunk összerakva, teli puha hihetetlen formálódásra képes csontokkal. Ki fog kupálódni. Van akinek egy-két hét elég van akinek kell 2 hónap.
Ezért van az is hogy van aki azt vallja hogy minden újszülött csúnya.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :) megnyugodtam !
2019. márc. 21. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!