Most akarom az esti tápszerről normál étkezésre szoktatni kislányom. Ti mit szoktatok adni? Ha már "rendeset" eszik azt is közvetlenül lefekvés előtt szoktátok?
Mennyi idős? Nekem 17 hónapos, olyan 3-4 hónapja kezdett el vacsizni, előtte nem érdekelte, ez negyed 7-fél 7-kor van, de ő fél 8-kor fekszik és akkor még megiszik 150-200 ml tejitalt, erről még egy darabig nem is szoktatnám le a napi 500 ml tej alapú táplálék miatt.
Amúgy ritkán eszi azt, ami ebédre van, inkább kenyér felvágottal, májkrém, zöldségek sajt stb, szokott üveges kaját is kapni, mostanság nagy kedvenc volt a főtt kukorica is. Virslit, bundás kenyeret, rántottát stb. egyáltalán nem eszi meg.
Én az ebédből is szoktam vacsira adni neki ha épp úgy adódik.
Ötletek amiket én szoktam: tejbedara,szendvics,bundáskenyér,tócsni,rántotta és társai,palacsinta,májkrémes v. Tonhalas szendvics,rántott párizsi. Most hirtelen ez jutott eszembe. Rutinunk este: 7fele vacsi fél8 fele fürdés utána kis játék és alvás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!