9 hónapos babának közvetlen lefekvés/elalvás előtt mi adható? Recept nélküli tápszerre gondolok vagy valamilyen italra ami megfizethető.
Legolcsóbb: Milupa 2 tápszer, 350 gr-os és 690 Ft, gyógyszertárakban recept nélkül kapható.
A többi ehhez képest drágább, a 2-es és 3-as tápszerek nagy dobozos 500 gr és az árak 2000ft-tól felfele.
Én 10 hós koráig szoptattam, utána már ezzel a milupával pótoltam esténként, most 13 hónapos, még mindig ezt kapja, átalussza vele az éjszakát.
Milupa 2 350g Milupa 2 350g
ATC csoport: Általános tápszerek
Egységár: 1989 Ft/kg
696 Ft [link]
Csak a gyógyszertárakban, de ott ez ennyi, számoljátok ki, akkor van-e olcsóbb!
Én Sinemil pépet vagy Nestlé tejpépet adok a babámnak éjszakára, mert így tovább alszik. Akkortól alussza át az éjszakát, mióta ezeket eszi.
Sinemil receptre 1200, papíron 12 étkezésre elég. Nestlé kb. 6-800 forint 250g, elvileg 5 étkezésre elég.
Köszi. Pépet nem nagyon eszi.
Amúgy kétszer eszik még éjjel (éjfél előtt és hajnal 3-4 körül). Várom,már hogy átaludja az éjszakát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!