Nem lehet, hogy kicsivel konyebb a beszoktatas ha apuka viszi be a bolcsibe? Nem jo opcio az, hogy odaadjuk az ovononek es amikor nem lat elmegyunk? Ha ekell menjek itthonrol igy szoktuk csinalni es akkor nem sir.
3as vagyok. Hogyhogy apa is köszönjön el? Eddig mit csinált mikor elindult dolgozni vagy valahova? Csak úgy kisétált? Amíg kisebb volt és később kelt, mint ahogy a férjem elindult, akkor is elmondtam neki, hogy Apa most nincs itthon, elment dolgozni, de alszik és majd uzsonna után jön és játszanak. Most másfél évesen van,hogy már 6-fél 7kor kukorékol, így találkoznak, de elbúcsúzik és elmagyarázza dolgozni megy és siet haza, uzsonna után itt van. De ha hétvégén boltba megy vagy munka miatt elutazik vagy akár csak a szemetet viszi le, mindig elmondja hova megy, mi történik.
De amúgy én is mindent mondok neki, a napi programunkat, mondjuk neki teljesen bejáratott és betartott napirendje van. Előre mondok mindent, hogy mire számítson. Pl. azt is, ha fürdeni megyek (Mert olvastam ott is elslisszansz), hidd el, nálam is sírt, mondjuk nálunk simán bejöhet fürdés közben, tudja, hogy ilyenkor sincs kizárva/elzárva anyától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!