Ha beteg a gyereketek, akkor a napközben dolgozó apák felhívnak titeket, hogy érdeklődjenek hogy van?
Szerintem ez munkafüggő. Ha egész nap dolgozik, főleg, ha olyan főnöke van, hogy nem telefonálgathat, akkor meg van értve. Meg különben is, ha odatelefonál, attól még beteg a gyerek, én azért vagyok mellette, hogy én oldjam meg a problémát.
Mondjuk az én férjemnek olyan munkája van, hogy sosem lehet tudni mikor van "parkolófázis", van, hogy két órán át unatkozik, de van, hogy el van egész nap havazva. Üres órájában viszont akkor is felhív, ha nincs semmi baj, mert csak úgy. Megkérdezi hazafelé vásároljon-e ilyesmi.
Sosem haragudnék meg érte ha nem hívna, tudom, hogy árammal bánik, nem mindegy neki sem.
Igen, mindig érdeklődik. Ha el van havazva, én írok rá Viberen.
Nekem fura lenne, ha a saját gyerekének az állapota nem érdekelné. Feltételezés, hogyha egy férfi gyereket vállal, akkor érdekli a gyerek hogyléte. Ugyan úgy, mint az anyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!