Ha beteg a gyereketek, akkor a napközben dolgozó apák felhívnak titeket, hogy érdeklődjenek hogy van?
Akkor hív fel általában ha lázasak, egyébként nem. Ez nem rólam szól vagy a bizalomról vagy, hogy ő tud-e a munkahelyéről segíteni. Ha nem lázasak nem aggódik annyira, belemerül a munkába és agyilag nincs otthon. Ha láz van, akkor hív, mert aggódik, munka közben is félig otthon van, hiába bízik bennem és hiába mondom, hogy majd hívom ha gond van (sosincs gond).
Ugyanez fordítva is így van, ha ő van otthon a beteg gyerekkel, gyerekekkel, akkor én sem hívogatom, csak ha lázasodós a betegség.
Nekem azért az furcsa lenne, hogy pl otthon hűtőfürdőzünk, mikor elmegy dolgozni és este 6-ig nem jut eszébe, hogy mi van a gyerekkel. Nem, nem igénylem, hogy kérdezgessen, egyszerűen csak nekem furcsa, nem ilyen apukának ismertem meg. Az én apám is érdeklődött, amikor otthon voltam betegen és a baráti körünkben, rokonságban is ilyenek a férfiak szerencsére.
Egyáltalán nem vagy hisztis.
40 fokos láza volt a tegnap a lányunknak, nem egy kis megfázásról beszélünk. Az én apukám a mai napig felhív, ha beteg vagyok, mert aggódik értem, pedig nagyon nem az a típus. A férjem tudja mikor van alvasidő, de ha véletlenül nem akkor aludna, azzal is tisztában van, hogy némitom a telefont. Ahogy az egyik válaszoló is írta, a környezetemben az apák érdeklődnek, ezért is fura nekem ez, plusz nem ilyennek ismertem meg. Egy másik válaszoló azt írta, hogy el tudja látni a gyerekét, erre írnám, hogy gyerekünk, kettőnké, nem csak az enyém. Plusz nagyon ritka az a munkahely, ahol nem lehet 2 perc szünetet tartani, sőt, nem hogy ritka, olyan nincs is, a többi csak kifogás.
A “kedves” úriembert és feleségét nagyon sajnálom, milyen lehet otthon egy olyan ember, aki képes egy másik nőre ilyet írni?
Meg nem sértődnék, főleg, hogy ő is fenn volt veletek fél éjjel.
Az én férjem szokott érdeklődni, ha meg nem előzöm. Inkább messengeren értekezünk, napközben 1-2x minimum. Mivel reggel mire felkelünk ő már elindult így ott köszönök, küldök egy fotót a gyerekről. Vagy déli alvásnál neki ebédidőben beszélünk pár szót. Szóval nálunk ez betegségen kívül is működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!