Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mi van akkor, ha én később...

Mi van akkor, ha én később akarom beadatni az oltást?

Figyelt kérdés
Az MMR oltást szeretném 3 évesen beadatni 15 hónap helyett. Van olyan, hogy valami magán gyerekorvoshoz jár és akkor ezt így meg lehet oldani? Vagy ha egyszerűen csak nem engedem a helyi háziorvosnak, akkor mi lesz? Azt tudom, hogy rám tudják szabadítani az ÁNTSZ-t meg az anyámkínját de ezek hosszadalmas dolgok, én pedig nem akarok örökké húzni a dolgot.
2019. febr. 12. 14:30
1 2 3 4
 1/39 A kérdező kommentje:
*valaki *akarom
2019. febr. 12. 14:30
 2/39 anonim ***** válasza:
89%
De miért? Essen túl rajta, aztán kalap. Miért jó az, ha csak 1,5 évvel lesz később védett a mumpsz, kanyaró, rubeola ellen? És ha közben kapja el valamelyiket, az jó lesz nektek?
2019. febr. 12. 14:33
 3/39 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hogy mi a vélemény erről, hanem hogy van-e olyan, hogy magán gyermekorvossal ezt meg lehet oldani? Illetve hogy ha megtagadom a saját dokitól akkor milyen gyorsan súlyt le a hatóság keze.
2019. febr. 12. 14:38
 4/39 anonim ***** válasza:
91%
Akarni a mosdóban kell. Maximum szeretnéd. Nem tudom elviselni, ha valaki képtelen kulturáltan megfogalmazni a dolgait. Egyébként meg nem véletlenül van 15 hónapos korra kitalálva, bármilyen hihetetlen, de nem csak a hasukra csaptak mikor összeírták ezeket. A gyermekednek akkor lesz a legjobb, ha megkapja az oltását aztán el is lehet felejtkezni róla. Meg a mumpszról, kanyaróról és a rubeoláról is.
2019. febr. 12. 14:41
 5/39 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg nincs ilyen. A kötelező oltás kötelező, akár magánorvoshoz jártok, akár nem.
2019. febr. 12. 14:42
 6/39 A kérdező kommentje:
Miért nem vagytok képesek lapozni, ha nem tudjátok a konkrét leírt kérdésre a választ? Nem vagyok köteles nektek elmondani semmit. Feltettem egy kérdést, két alkérdéssel.
2019. febr. 12. 14:43
 7/39 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom h kötelező és nem is akarom “ellógni”. Csak elhalasztani.
2019. febr. 12. 14:43
 8/39 A kérdező kommentje:
“Nem tudom elviselni ha valaki képtelen kulturáltan megfogalmazni a dolgait” — Már elnézést, de én teljesen kulturált formában tettem fel a kérdést, mindössze azt tagadtam meg, hogy beleálljak a kötekedésedbe. De ha már itt tartunk, én meg azokat nem tudom elviselni, akik mindenbe beleütik az orrukat kéretlenül.
2019. febr. 12. 14:46
 9/39 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy magán orvosnak egy halom pénzt fizetsz még nem vonatkozik rá más törvények. Ès egy értelmes orvos aki felelösség teljes azt fogja csinálni ami a törvényileg meg van neki határozva.

Beszélj a gyerekorvossal akihez eddig jártok, hogy mik a lehetséges megoldások erre.

De azt is kell tudnod, ha nem adatod be és a gyermeknek és törvényileg ezt muszáj akkor, ha megfertözödik vagy meghal ezekben a betegségekben akkor téged elöre megfontolt emberölésért fognak elítélni.

Mielött hasadra csapva döntesz a gyereked élete felett beszélj orvosokkal erröl és olvass rendessen utánna, föleg a komplikáciokkal lefolyo betegségeknek.

2019. febr. 12. 14:48
 10/39 anonim ***** válasza:
4%
Nehéz eset, de kivitelezhető. Nagyon a nyakatokra jár a védőnő? Átiratkoztok másik dokihoz, másik körzet, ezt tudom ajánlani.
2019. febr. 12. 14:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!