Betegség miatt pisi mintát kell vinni a dokihoz. Ezt egy pelenkás 2 évesnél hogy lehet elérni?
Gyògyszeretárban lehet venni pisigyűjtő zacskót. Abból nem folyik ki, be is pelenkázhatod vele. Csak időnként ellenőrízni kell.
Mit néznek? Reggeli pisi kell? Mert este ha belállítod a langyos fürdővízbe, valószínű pisilni fog, az mehetne üvegbe. Ha hűtőbe rakod, reggelig jó lesz.
Fiúkkal könnyebb megoldani. :)
Valóban lehet a patikában vizeletes zacskót venni, amire figyelj, hogy legyen tiszta a bőrfelület, amire ráragasztod, aztán igazítsd jól oda a pelenkába, hogy ne csússzon el, mert ha elcsúszik, akkor sanszos, hogy kifolyik.
De inkább azt tanácsolom, hogy vegyél több zacsit és ha elsőre kifolyik, akkor próbáld újra.
Én béna anya vagyok, nekem nem sikerült ez a vizeletgyűjtős zacsi :D
csak hogy készülj erre is, nekem rángatta le a fiam, onnantól nem ragadt, üvöltött, időre mentünk mert első pisi kellett természetesen..
Na onnantól nem érdekelt, fogtam egy tálat és követtem a gyermekem, mikor pisilt bele irányítottam a tálba, onnan tölcsérrel átfolyattam a tartályba és voiálá..
Nekem egyszerűbb volt így, de szakszerűen ott a vizeletgyűjtő zacskó nem szerencsétlen anyukáknak.
Hármat vettem, harmadjára sikerült is! 😂
Köszönöm, sikerült jó adagot összegyűjteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!