Mit tegyek, Mikor kell ügyeletre menni?
ügyeletes orvos tanácsa:
1.hányás után 3 órán keresztül SEMMIT sem adni
2. utána kortyonként (kanalanként jéghideg vizet - még jobb a jéghideg buborékos cola. Nem vedelni, nem meleget - 2-3- korty HIDEGET
ez rendbe teszi a gyomrot
3. 1 óra múlva lehet további: sós vízben főtt rizs, víz, vagy: ropi, vagy főtt krumpli (nem keverve, vagy-vagy, amit elfogad)
Jobbulást!
Nem ügyeletre kell menned, mivel már nincs ügyeleti idő, hanem a saját orvosotokhoz, vagy a Heim Pálba (vagy amelyik kórházba tartoztok).
Én bizti vinném a helyedbe, mert elég aprócska még, és nem szerencsés kisérletezni, főleg melegben. Hamar ki tudnak száradni..
Orvoshoz kell vinni, ha:
- aceton szagú a lehelet
- ritka és/vagy minimális mennyiségű a vizelet
A javulás útján van a gyerek, én biztosan nem tenném ki annak, hogy betegek között összeszedjen még valamit a legyengült szervezetével. Enni-inni kér, nincs gond, két-három nap alatt rendben lesz. Érdemes sós dolgokat adni neki (ropi és társai). A hőemelkedés teljesen rendben van és érthető, a szervezete így küzd meg a fertőzéssel.
És nagyon kérlek, ne írj olyat, hogy "kukit kér". Értem én, hogy a kukoricapufira gondoltál, de egyáltalán nem cuki nemiszervnek nevezni egy kaját.
Köszönöm a válaszokat!!!
Félek,hogy letolnak,elküldenek,csak ilyeneket olvasok szinte.
Úgy veszem észre,hogy a bevitt folyadék kijön mindig.
Azért is itatom,mert a gyógyszert innivalóba kell tenni.
A kúp sem ért semmit.
Várok délig..
Annyira rossz,soha nem történt ilyen.:(
Kólát nem kér,vizet sem. Szegény éhes is. Banánt kért.
Bocsánat az össze vissza írásomért.
*Úgy veszem észre,hogy a bevitt folyadék kijön mindig.
Ez a Rota vírus lesz. Ne várj délig. Semmi javulás nem lesz..
Én is rotára gondoltam..
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!