Holnap hova tudnék menni nőgyógyászati ügyeletre Pesten?
Ha nem fáj semmi, akkor ne csinálj magadból hülyét, semmi baja nem lesz a picinek :) Felesleges az ügyeletben szórakoztatni az ügyeletesek panasz nélkül. (Természetesen ha fájna vagy nem mozogna a baba, akkor jogosan mennél.)
Ha mindenki, aki kicsit megüti a hasát menne UH-ra, akár 0-24-es UH rendelést kéne tartani egész héten...
Én a II.számú Női Klinikát ismerem(Baross utca),ott ambulánsan fogadnak szerintem.Ha elmondod mit történt,csak tudnak tanácsot adni,vagy UH-n megnézni.
Nem tudom,hogy csak jó dokikat fogtam-e ki,de nagyon alaposak voltak.(Pozi teszt,pici vérzés,méhenkívüli gyanúval.)
Nem emlékszem meddig ér ilyenkor a méh,de konkrétan a méhedet ütötted be?
Hát én nem terhesen is mentem neki kilincsnek vèletlenül,de tiszta lila lett a hasam,szóval rendesen be lehet ütni.Remélhetőleg nem lesz gond azért,figyeld a mozgását!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!