Gennyes a babám torka?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 8 hònapos kislànyom szombat òta betegeskedik, lázas. Kedden voltunk dokinàl, mondta hogy piros a torka ès hogy mèg nem akar neki antibiotikumot adni, hanem kezdjem paracetamol kùppal napi 3x ès pènteken menjünk ellenőrzèsre. Ma reggel èreztem, hogy a cumija nagyon büdös, szùròs szagù ès amikor kinyitotta a szàjàt ugyanazt èreztem, pèpes kajàt, vizet, teàt nem fogad el pedig előtte mindig mindent elfogadott, most csak a tejet issza ki az üvegből. Furcsàn hörög is, hallatszik hogy vàladèkot nyel.

Holnap màr csütörtök ès nem tudom kivàrjam e a pèntek dèlelőttöt, addig hasznàljuk a paracetamolt vagy ez màr nagy bajnak szàmìt ès màr indulnom is kellene az orvoshoz?

Akinek volt hasonlò tapasztalata tudna nekem tanàcsot adni? De nagyon szeretnèm ha csak olyan ìrna aki hajlandò normàlis hangnemben valòban segìtő szàndèkkal ìrni, ès aki jàrt màr ìgy. Mert igen, lehet, hogy szar anya vagyok, hogy nem tudom mi a teendő, de màr 2x voltunk vele orvosnàl emiatt ès mindig lazàn hazaküld minket ès màr nem tudom mit kellene tennem. Tùl aggòdom, vàrjam ki a pènteket vagy harmadszor is menjek, hogy màr pedig nem javul csak egyre rosszabb a helyzet....

2018. máj. 30. 16:06
 1/6 anonim ***** válasza:
50%

Ha tudod azonnal vidd be az orvoshoz, ha nem törődik vele akkor kórház. Felnőtt embereket is megkínoz a gennyes mandula gyulladás de egy babát még jobban.

Próbáld itatni!

Amiket megrágcsál most ne add oda neki csak alapos fertőtlenítés után :(

2018. máj. 30. 16:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Csak egyet tudok érteni az elsővel. Ha tényleg mandulagyulladás, arra kell az antibiotikum mihamarabb. Utána nagyon gyorsan gyógyul.
2018. máj. 30. 16:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen a vàlaszokat! Elmentünk most az orvosunkhoz, de "megcsòkoltuk" az ajtòt, màr nem volt ott. De holnap reggel viszem, tovàbb nem vàrok!
2018. máj. 30. 17:02
 4/6 anonim ***** válasza:
A tejtől, anyatejtől, tejitaltól tápszertől büdi neki szerintem, főleg ha mást nem nagyon eszik-iszik. De persze azért vidd vissza reggel.
2018. máj. 30. 22:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Hamar elküldtem.

Én is igy jártam a 2 évesemmel, tejitaltól volt büdi a szája. Csak azt itta meg. De én is 3-4x jártam a doki nyakára, nem amtibiotikumot akartam, csak hogy nézzen rá. Ugyanígy vàladékot nyelt, attól köhögött stb. Szerencsére gógyszert megúszta, inhaláltam neki.

2018. máj. 30. 22:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az infót! :) Örülnék, ha nekünk sem kellene antibiotikum, de mostmár ha az is csak szegênykém legyen tùl rajta. Hamarosan kiderül, 10re megyünk a dokihoz.
2018. máj. 31. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!