4 hónapos babámon ekcémás foltok jelentek meg. Valakinek bevált módszer?
Teljes tej mentes diéta is segíthet. Írtad, hogy tejterméket nem eszel. Egészítse ki azzal, hogy figyeled mindennek a hozzávalóit pl felvágott, pektermek stb.
Szerintem is jó lenne ha előbb látna orvos.
Férjemnek voltak ekcéma szeru kiütéses a hatan, gyerekkora óta. Nem volt különösen csúnya, nem okozott problémát nem is igazán zavarta. Mielőtt megszületett a fiunk kifertotlenitettrm a mosógépet, és ataltam mosodioval, mososzodaval való mosásra, őbliteni pedig mosoparfumot használok. A férjem kiütéses elmúltak.
Én ekcémás voltam 20 éves koromig. Ne kenj rá ilyeneket, amiket írtál, mert csak rosszabb lesz. Gyógyszertárban vannak nagyon drága testápolók, tusfürdők erre, vegyél olyat, vagy megbízható bio terméket, zolddrogeria.hu, például.
Mosni is valami természetessel kellene. Azért azt tudd, hogy nagyon kellemetlen, viszkető érzés a babádnak. Ételből sok dologra lehet allergiás, próbálkozz kiiktatni minél több dolgot, 1 hétig figyeld, hogy jobb lesz-e. Már nem emlékszem mikkel csináltam végig: tejtermék biztos, tojás, paradicsom, krumpli, szója talán. Amúgy remélem kap majd egy normális krémet rá, ha kaphat ilyen fiatalon, mert igazából csak az hat rá rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!