Szívzörej 6 hetes babámnál?
Minket is elküldtek stiv ultrahangra, ott megállapitották, hogy a 6-os skálán 1-es fokozatu, ártalmatlan szívzörej.
Viszont lázas állapotban ugyanez3/6 volt (6-os skálán 3-as), azt mondják a lázas állapot fokozhatja de nyugodjak meg, ezzel 100 évig is lehet élni (szoval egy életen át tart a szívzörej ami ártalmatlan)
Én nagyon nehezen jöttem le arrol hogy ne stresszeljek azon, amikor pl szalad a gyerek, hogy kabáton keresztül is érzem a szívlüktetését, vagy amikor spontán felvettem, öleltem, akkor a dekoltázsomon is érzem. A gyerek is elkezdte a szivét figyelgetni, kezdett beteg szellemben gondolkodni magárol, hogy neki beteg a szive, na akkor tudatosan fordultam 180-at es nem figyelgetem, nem ellenőrizgetem, nem lovalom magam diszkrét stresszbe sem, mert egy gyerek azt is tudja mire gondol az anyja, min aggódik és ezzel csak átültetem a terhet rá.
A tehetetlenséggel a legrosszabb küzdeni. De még az okát sem tudom, pedig kerestem.nem értem miért, nem tudokmit tenni, az orvosok szerint nem is kell, de azt sem tudom, speciel sportolonak
, vagy impulziv fizikai terheléses pályákra jobb ha nem is motiválom? Én igyekszem magam a rémképekről leállitani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!