Lyukas szívvel született?
Figyelt kérdés
A babám 4 hós. Minden hónapban járunk tanácsadásra. Most vett észre a gyerekorvosunk egy pici szívzörejt. Lehetséges hogy lyukas szívvel született vagy ez csak egy ártalmatlan szívzörej?2016. dec. 26. 18:55
1/8 anonim válasza:
Dehogy született lyukas szívvel. Kisebbik lányomnak is van szívzöreje, voltunk a kardiológián, csináltak neki EKG-t és ultrahangot. Semmi baja, majd kinövi. Kontrollra sem kell járnunk.
2/8 anonim válasza:
??? Ha gyerekorvos azt mondta hogy szívzörej, akkor mi jósnők, a gyakorikérdéseken szerinted belelátunk?
Komolyan néha nem értem, mennyire ostoba emberek vannak...
3/8 A kérdező kommentje:
Az olyan anyukákat kérdeztem akinek van tapasztalata ebben. És csak arra lettem volna kíváncsi hogy ha nem vették neki észre 4 hónap előtt akkor van e esély rá hogy lyukas szívvel született. De azért kössz a válaszodat második.
2016. dec. 26. 19:08
4/8 anonim válasza:
Nem tudom nálatok mi van, az én kisfiamnak ártalmatlan volt és már pár hetesen elküldtek kardiológiára, ahol rendben volt minden. Amíg várakoztunk nekünk azt mondták legtöbbször ártalmatlan.
5/8 anonim válasza:
Az én kisfiamnak is szívzöreje volt és igen találtak egy lyukat a szívultrahangon. Nem akarlak megrémíteni, de ultrahang nélkül nem tudhatjuk h mi baja a gyermekednek. Az ártalmatlan szívzörejtől a szívbetegségig bármi. Kardiológia!!!
6/8 anonim válasza:
Azzal kezdeném, hogy az én kislányom lyukas szívvel született úgymond, de már születésekor diagnosztizálták. Amikor egy napos volt, akkor vette észre a doktornő a szívzörejt és szerencsére ott meg is tudták ultrahangozni a szívét, és akkor mondták hogy két pici lyuk van rajta. Nyilván bepánikoltam de azt mondták, bezáródhat. Másfél éves és mostanra mindkét lyuk eltűnt (bár eleve sem voltak nagyok de nem a méret, inkább az elhelyezkedés számít). Mi a Tűzoltó utcai gyermekklinikán nézettük meg kétszer a kislányunkat, de igazából protekciónk volt oda.
7/8 anonim válasza:
Nálunk terhesség alatt vették észre, hogy van egy apró probléma a magzati szívultrahangon.
Születés után a kórházban még ott volt a luk, de hat hetesen, mikor vittem a Heim Pálba ultrahangra, akkor már nem. Teljesen negatív a lelet.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A doktornő mondta hogy majd a következő tanácsadáson is hallani fogja akkor elküld kardiológiára szóval még várun január 23 ig de lehet hogy hamarabb elviszem a doktornőhöz.
Remélem nem lesz vele semmi gond. :(
2016. dec. 27. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!