Az nem baj ha egy 2 év körüli gyereknek mindig krémes a széklete?
Nem fáj a hasa, étvágya is jó , de mindig ilyen sok krémes széklet van a pelusba, napi 1x. Van hogy olyan sok hogy a derekáig, kicsit hasonlít a kisbaba székletére.
Nem kellene neki már furkósnak lennie? Valahol olvastam hogy ebbe a korba normális, csak nem részletezték miért és kíváncsi vagyok más anyukák véleményére is.
Dokit nem kérdeztem még, legutóbb székrekedése volt pl de utána is erre a székletre váltott vissza.
Tejre és tojásra diétázunk allergia miatt.
Néha kap csak ilyet, meg ő nem eszi meg vizébe szoktam heti 1x csavarni narancsot, neki meg mindig ilyen a széklete ,de csak napi 1x, nálatok is?
Ma pl normális volt, az jutott még eszembe hogy lehet attól ilyen a széklete hogy délelött megiszik 3 pohár gyümölcslét? (változatos ízekbe)
Ma csak 1-et adtam neki, utána már vizet kapott.
Nálunk is ez van, délelött eddig 3 pohár gyümölcslét is megivott ilyen 100%-os hohes c-t, most csak 1-et kap ébredés után mert ő nem iszik tejet/kakaót, és tegnap pl egész nap nem kakilt, mondjuk az se jó :)
Ma lehet adok kettőt úgy látom teljes rostmegvonás se jó , de az állagokra én is kíváncsi leszek hogy alakul..
Remélem nektek is megoldódik végleg. :)
Nah enyém ezeket nem eszi meg :-/
Csak dinnye,szőlő,málna,eper ami játszik, nagyon örülök így télen egy vagyon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!