Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Az nem baj ha egy 2 év körüli...

Az nem baj ha egy 2 év körüli gyereknek mindig krémes a széklete?

Figyelt kérdés

Nem fáj a hasa, étvágya is jó , de mindig ilyen sok krémes széklet van a pelusba, napi 1x. Van hogy olyan sok hogy a derekáig, kicsit hasonlít a kisbaba székletére.

Nem kellene neki már furkósnak lennie? Valahol olvastam hogy ebbe a korba normális, csak nem részletezték miért és kíváncsi vagyok más anyukák véleményére is.

Dokit nem kérdeztem még, legutóbb székrekedése volt pl de utána is erre a székletre váltott vissza.

Tejre és tojásra diétázunk allergia miatt.

2018. jan. 18. 20:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az lemaradt, hogy tejtermekre, tojasra mi is dietazunk.
2018. jan. 21. 11:51
 12/17 A kérdező kommentje:

Néha kap csak ilyet, meg ő nem eszi meg vizébe szoktam heti 1x csavarni narancsot, neki meg mindig ilyen a széklete ,de csak napi 1x, nálatok is?

Ma pl normális volt, az jutott még eszembe hogy lehet attól ilyen a széklete hogy délelött megiszik 3 pohár gyümölcslét? (változatos ízekbe)

Ma csak 1-et adtam neki, utána már vizet kapott.

2018. jan. 21. 12:44
 13/17 anonim ***** válasza:
En azt latom, hogy lehet a gyumolcstol, igen. Nalunk is sokszor ilyen, amilyennek leirtad a kerdesedben.
2018. jan. 21. 15:28
 14/17 anonim ***** válasza:
Azota lealltunk a citrusfelekkel, es ujra kemenyedik a kakikja.
2018. jan. 23. 08:49
 15/17 A kérdező kommentje:

Nálunk is ez van, délelött eddig 3 pohár gyümölcslét is megivott ilyen 100%-os hohes c-t, most csak 1-et kap ébredés után mert ő nem iszik tejet/kakaót, és tegnap pl egész nap nem kakilt, mondjuk az se jó :)

Ma lehet adok kettőt úgy látom teljes rostmegvonás se jó , de az állagokra én is kíváncsi leszek hogy alakul..

Remélem nektek is megoldódik végleg. :)

2018. jan. 23. 09:06
 16/17 anonim ***** válasza:
En adok tovabbra is gyumolcsot, csak banant, almat most.
2018. jan. 23. 11:07
 17/17 A kérdező kommentje:

Nah enyém ezeket nem eszi meg :-/

Csak dinnye,szőlő,málna,eper ami játszik, nagyon örülök így télen egy vagyon :D

2018. jan. 23. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!