Afta 2,5 éves gyereknek mivel kezeltétek, és meddig tart?
Borax glicerinnel kentem neki, recept nélkül kapható.
Fogkefékez dobd ki, és ha van cumija azt is
Én is, lányom is, fiam is hajlamos aftára. Én mindig 1 hétig kínlódtam vele, akármivel kentem, ami akkor elérhető volt, borzalmasan fájt. A lányomnál az alkoholmentes grapefruit csepp vált be, 2-3 nap után nem panaszkodott, a fiamnál viszont a háziorvos kiírt egy ronda sárga színű ecsetelőt, kb. 250 Ft-ért, ami 2 nap alatt a legdurvább fertőzést is helyre tette. Ez egy csoda. Bár az egyik patikus szerint kivonják a forgalomból az egyik alkotóelemét, azért én még más patikában kaptam. Sajnos nem tudom a nevét, de gondolom a dokinak tudnia kéne.
Megjegyzem a fiamat először fogorvoshoz vittem, aki teljesen mást adott, de csípte és semmit se segített, a lányomat legutóbb a fogászati ügyeletre vittem, ahol lekezelték, még gyógyszert is kaptunk, és ott is egy hetet mondtak. Utána jutott eszembe, hogy nyáron a fiammal mit kaptunk. Ez az ecsetelő nem csíp és nagyon hatékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!