Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Milyen vitamint adtok 3-4...

Milyen vitamint adtok 3-4 éves gyereknek?

Figyelt kérdés
Masrlakócskát, forever kidset nem akarja megenni.
2017. okt. 14. 22:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
40%
Almát, kiwit, narancsot, mandarint, banànt napjàban többször van hogy együtt mindent egyszerre!
2017. okt. 14. 22:50
 2/15 anonim ***** válasza:
18%

A vitamin legalább nem savasit.

A gyerekek csak eleinte nem szeretik az idegen szirupot, de altalaban kesobb már kérik is.

Én váltogatni szoktam. Cebion multi, marslako, es most fogom rendelni.megint az omega, mg, b vit egyveleget, neuro vital, ill még a robokids ami bevált mig kisebb volt. 3 felett mintha nem hatna, érdekes.

De a legfontosabb szerintem a mindig meleg vagy főtt vacsora, oviban szerintem nem kielégitően esznek

2017. okt. 14. 22:56
 3/15 anonim ***** válasza:
27%
Immunotrofina. Nekunk ez valt be. Plusz c vitamin kb. 2 naponta.
2017. okt. 14. 22:56
 4/15 anonim ***** válasza:
31%

Első válaszadónak big like!

Kedves "mai" szülők! A gyereknek nem szabad vitaminokat adni, mert akkor a szervezetük leszokik arról, hogy a táplálékból nyerje ki azt. De... végül is nem olyan nagy baj, úgyis túlnépesedett a világ. Tömjétek csak sz**okkal a kölykeiteket.

2017. okt. 14. 23:02
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
A legfontosabb hosszú távon az lenne, ha a gyümiket megszeretné a gyerkőc, így én az első válaszolóval értek egyet. Emellett lehet pótolni, heti 1-2 szem nem fog ártani, de a legjobb az egészséges táplálkozás. :)
2017. okt. 15. 01:24
 6/15 anonim ***** válasza:
35%
Minősíti a mai magyar szülőket teljesen, hogy az első válaszoló le lett pontozva. Pedig neki van igaza ! Nem tablettával kell tömni a gyereket, hanem sok zöldséget és gyümölcsöt adni neki ! Az egyik tesóm nemrég volt 4 éves, már 5. Soha nem volt beteg oviban. Most suliban 0. osztályban sem az. Nem mesterséges sz.rokat eszik, hanem amiket írtam. Édesapánk gyógyszerész létére is azt vallja,hogy értelmes szülő minimum 14-15 éves korig csak akkor ad a gyerekének tablettát csak ha nagyon muszáj. Márpedig a Marslakócskák nem muszáj, hisz bőven lenne milyen természetessel helyettesíteni. A Magyarországot azért emeltem ki, mert pl. Erdélyben és amelyik országban most élünk, ezerszer normálisabb anyák vannak. Nem tápszeren és tablettán nőnek fel a gyerekek. Nem is látnak ilyesmit. Tisztelet a kivételnek.
2017. okt. 15. 05:24
 7/15 anonim ***** válasza:
67%

Azért könnyű azt mondani, hogy adj gyömölcsöt a gyereknek, ha nem eszi meg :-)

Fiam míg kicsi volt "mindenevő" volt... Zöldség, gyümölcs minden jöhetett. Na jó a meggy és a kelbimbó nem volt kedvenc :-D

Ovis korára már szinte alig volt valami amit megevett.

Most 10 éves korára kezdi újra felfedezni az "új" ételeket.

Bocsi kérdező, hogy érdemben nem tudok hozzászólni!

Ja most nézem Actival kid eprest eszik,(rágótabletta) 3 éves kortól adható.

2017. okt. 15. 05:40
 8/15 anonim ***** válasza:
77%

Ovi vitamint kap a gyerek. 3 éves kortól adható.

Remek dolog a zöldség, gyümölcs (az utóbbit lelkesen eszi is a lányom), de ha naponta többször enne almát, körtét, banánt, kivit stb-t, akkor normális ételt nem enne. 3 éves, naponta 5x eszik, abból csak a tízórai gyümölcs. Két étkezés közé nem fér be.

2017. okt. 15. 06:45
 9/15 anonim ***** válasza:
87%
Az én lányom semmilyen vitamint nem hajlandó megenni, de régütabi, se szirup, se gumivitamin. Gyümölcsöt-zöldséget is nagyon nehezen eszi, legfőképp nem...így nem erőlteek semmkt. Szerencsére így se beteges.
2017. okt. 15. 08:01
 10/15 anonim ***** válasza:
58%

Haha, sok zöldség és gyümölcs... Régebben rengeteget evett, aztán most ott tartunk, hogy csak banán, zöldség pedig levesben/főzelékben, de csak mértékkel.

3 éves, Béres csepp és Cebion csepp napi szinten.

2017. okt. 15. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!