Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mit gondoltok azokról a...

Mit gondoltok azokról a szülökről akik nem adatják be gyermekeiknek a szükséges oltásokat?

Figyelt kérdés

2017. dec. 15. 19:51
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Az igazság fáj?? Èn is (16os )ès a 20as is lepontozva
2018. jan. 7. 22:07
 22/23 anonim ***** válasza:
Oké utolsó, ha neked ez az igazság szíved joga. De akkor ne is engedd az oltatlan gyereked a normális szülők gyerekinek a közelébe, ne járasd közösségbe.
2018. jan. 8. 06:54
 23/23 anonim válasza:

Ezért van most kanyaró járvány Magyarországon, Romániában. Mennyi ostoba van itt is...

Nem, nem magánügy, nem, nem az én dolgom. Bíróság kényszerítheti, hogy beadják az oltásokat, mert nem ez nem vicc. A többi oltás H1N1 (hinike?) Hpv, bárábyhimlő stb.,mind szabad akaraton alapszik. De ezért van az, hogy a szamárköhögés, kanyaró itthon teljesen kiírtották.

Igen vannak benne pénzek, de én inkább a pszichiátriai szerekben látam ezt, mint a kötelező védőoltások esetében.

2018. febr. 4. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!