3,5 éves kislánynak mitől lehet büdös a nemi szerve?
Naponta fürdik, tehát nem tisztálkodási kérdés. Jövő héten kihívjuk az orvost, csak addig érdeklődnék, hátha járt így valaki.
Nem viszket neki, nem panaszkodik fájdalomra. A vizeletét figyeltem, normális, nincs szaga.
A nemi szervén se látok elváltozást, nem piros, tiszta, nincs felgyűlve váladék.
Tanácstalan vagyok, hogy mi okozhatja, ha látszólag nincs egyéb jel a szagon kívül.
Fürdés után szagtalan. Egyszer már bepróbálkoztam intim szappannal, de szólt, hogy csípi - gondolom a nyálkahártya kémiai állapota változhat a kamaszkorral, azért csípi neki és nekem nem. De ez egyetlen eset volt, öblítés után nem fájt neki.
Mást nem merek rákenni/használni. Ugyanazzal a szappannal mossuk ott, mint amivel az egész testét.
Nem kell szagolgatni , hagyj a nemi szervének békét .
Felgyult vizeletmaradek esetleg odafolyt kaki
A lassan 3 éves kislányomnak volt kb. 2 hete büdös a nunija, néhány napig tartott akkor. A gyerekorvos látta, megvizsgálta, nem látott fertözést, a vizelet rendben volt, nem volt szagos, más színű.
Akkor elkezdtem még alaposabban odafigyelni a higiéniára. Nem csak vécépapírral, hanem nedves törlőkendővel is kitörtltem a pisit a nagyajkai mögül. Ternészetesen finoman, óvatosan, a hüvelyéhez nem értem. Azóta megszűnt a szag.
Szerintem a vizelet büdösödött meg a nuniján. Egy-egy nunitörlés után azonnal szaladt játszani, nem volt idő alaposabban megtörölni, csak vécépapírral egy gyiüors törlés. Így bebüdösödött Neki.
Az is számit mit evett, ivott. A vizeletbe sokminden kiválasztódik. Ahogy a cékla is képes megfesteni, egyéb anyagok is kiválasztódnak.
Kisfiamnak is volt egyszer furi szagú a fütyije. A vizeletével nem volt gond. Nálunk gyprsan kiderült, hogy a halolajtól lett olyan.
De orvos tud biztosat mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!