Én elkaphatom a 2 évesemtol a skarlatot?
En vagyok az anyukaja, nem tudom, hogy anno voltam e skarlatos.
Ha most a lanyom beteg, akkor en, vagy az apja, nagyija elkaphatjuk?
Na most nagyon megijedtem. Most elol van a dedimamanal, egyutt lakunk. Basszus akkor a mama is elkaphatja.
Akkor keszuljek arra, hogy par nap es kidol a csalad. 😕 istenem ezt nem hiszem el.
Koszi a valaszokat!
4-es vagyok. Ne parázz! Legnagyobb gyerekünk kétszer volt benne, nem kapta el tőle senki. Sőt, kiskoromban a bátyám is volt skarlátos, akkor sem lett senki sem beteg. Az antibiotikumok korában már olyan rettegett betegség, mint korábban volt, persze a dédinek jó lenne, ha megúszná (meg mindenkinek jó lenne, de nála a kora miatt különösen).
Jobbulást a kicsinek!
Koszonjuk szepen,
Nos igen egybol elkaptak a betegseg grabancat, ahogy kijott este, masnap reggel mar kapta az antit.
Utolso, kaptal ra antibiotikumot? Es azzal egyutt is ilyen erosek voltak a tunetek?
Hat mar elore felek.
Plane engem szeret a Streptococcus Pyogenes, minden evben elkapom a tuszos mandulat ugy januar kornyeken.
Na mar kezdodik nalam a rosszullet. Hanyinger, szedules, torokkaparas, gyengeseg, emelyges, kimerultseg..
Holnapra sztem tuti jol elkap 😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!