Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Tejallergia lenne? Anyukak...

Tejallergia lenne? Anyukak tapasztalatait várom

Figyelt kérdés
Gasztros dokitol későbbre kaptunk időpontot. De addig meg van egy kis ido en meg aggódom. 7 hetes baba, székrekedéses. De furcsa mert a széklet eleje kemény aztan egyre lágyabb majd híg. Rejtett bukása is van valószínűleg (csuklik, tusszog, horog, nyalzik, öklét evés utan is tomkodi a szájába), mióta megemeltem az ágyat ezek a tünetek csillapodtak. Ezt leszamitva jo a kozertete, mosolyog, szepen hízik es nő. Tejallergia lenne? Vagy más?
2017. okt. 23. 09:41
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Előre vett minket a doki. Refluxos es annak tünete a székrekedés, mivel a refluxot az egész emeszto rendszer éretlensege okozza. Mellette vannak rajta kiütések amit en észre se vettem nagyon halványan, néha-néha volt rajta piros pötty itt-ott, de en betudtam annak h biztos vmilyen citrust evett az anyuka,mert elmultak mas napra. Tehát valamire allergiás is. Kaptunk surutit, savlekotot, meg pepti tapszert írt ki. Várjuk a javulast. Azért irtam meg hatha valaki mas is ilyen cipőben járna, akkir segítség lehet neki
2017. okt. 26. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!