Tejallergia lenne? Anyukak tapasztalatait várom
Sokféle tünete lehet, az en kisfiam nagyon hasfájós volt ami el se múlt még 7 hónaposan se, nagyon sokat bukott is. Ő hízott szépen, emiatt az első gasztroenterológus kizárta a tejfehérje allergiát, meg se vizsgálta, végül másik orvos diagnosztizálta. Szóval ennyit a hízásról. Viszont egyáltalán nem volt mosolygós baba. Sírt, elégedetlenkedett.
A kicsi szintén hasfájós közel 4 hónaposan is, úgy néz ki a Pregomin se jó neki, pedig az a fiamnál bevált. Ő durván refluxos, nem hízott, bukás közben is sírt. Sűrítőt kap, így jobb a helyzet, hízik valamennyit de van bukás azért. Ő se mosolygós, nagyon sokat sír.
Reflux nem csak tejfehérje allergia miatt lehet de hallottam olyat, akinek csak ez az 1 tünete volt és végül allergia derült ki.
Székrekedés meg nekem volt tejfehérje allergiával igaz nekem nem igazolt vérteszt, csak a tejszármazékok elhagyása.
Köszi! Bizakodóak vagyunk.
Jobbulást a pici pocaknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!