Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Nem merek semmit, mert beteg....

Nem merek semmit, mert beteg. Ti kockáztatnátok?

Figyelt kérdés

Kisgyermekem hurutosan köhög, néha rohamszerű, gyakran csak hőemelkedésig húzza le a lázát a lázcsillapító, de igazából életvidám, erős, lehet vele játszóterezni a közelben.

De kap hörgőtágítót, ami úgy felpörgeti, hogy szinte hiperaktív, azzal szórakozik, hogy nekilendül az autóútnak, mert vicces, ahogy anya pánikol.

felügyelet NEM megoldott.

És: kormányhivatali, bírosági levelek, plusz felszólítok várnak engem a postán, ügyvédnél is jelenésem lenne röpke időre, a főnököm is vár táppénz alatt legalább csak pár órára csak céges/ügyfeled mailek megválaszolására.

Majdnem minden intézhető gyerekkel! DE nem merek el sem indulni egy "hiperaktív" gyerekkel.

Tegnap pl elindultunk ügyvédhez, már a sarki boltban nem bírtam vele. Nem hallgat rám. Így játszotér lett reggel/este a napbol...

Nos. Ha nem veszem át a leveleket (nem jutok el postára) nincs ügyvéd stb, annak jogi következményei is vannak..nincs ilyen, hogy most megáll az élet és nem intézek semmit.igy is szívok pl a telefonnal.szerződest nincs időm lejárat után megszüntettetni.

Ti kockáztatnátok hiperaktív gyerekkel a közlekedést, vagy kockáztatnátok a hivatali levelek "nem átvevését", ügyvéd kikerülését, mellesleg a főnök "nyűgjét"?

2017. jún. 1. 07:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Akárhogy nézem, nem látom, hogy ezt leírtad volna a kérdésben.
2017. jún. 1. 08:37
 12/16 anonim ***** válasza:

A betegséget ki kell pihenni. Miért nem kapcsolod be a kedvenc meséjét?

A lázas állapot nem tart hetekig. 2-3 max 4 napot azért ki lehet bírni otthon is. Ha ilyenkor túlhajtja magát, csak azt éred el, hogy lassabban gyógyul.

Mi egyszer kaptunk hörgőtágítót, de nem fordult ki magából a gyerek. Nincs egy kicsit túlgyógyszerezve?

Egyébként ha nem fullad, csak a gyorsabb gyógyulás miatt írták ki, én 8-ra mennék vele a postára, 9-kor megkapná a gyógyszereket, de ez állapottól függ. Vagy megvárnám míg múlik a hatása.

Egyébként posta, ügyvéd du 5-6 óráig is van, apuka, szomszéd nem tud vigyázni a beteg gyerekre fél-1 órát?

2017. jún. 1. 11:16
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsokat.

Hörgőtágítóból 5 ml-t adok az előírt 7,5 helyett..anno babakorában is kapott, már az ügyeletet hívtam, úgy megijedtem tőle, egyfolytában nevetett, és pörgött és mondták, ez "csak" mellékhatás, nem kell bevinnem.

A postásnak már szoltam, fel is hozogattaa leveleket, csakhogy már jo ideje nem vagyunk soha munkaidőben, szoval ha megint szolok, jövőhéttől megint hiába csöngetne.

Amúgy játszok vele itthon, olyan jo, hogy végre minőségi idő van, beszéltetem, emlékeztetem, szókincset bővítünk, csoportosítunk, képeket vágunk szét és kirakjuk, rizsszemet szedegetünk, pötyizünk, egy nagycsomót fejlődik, míg munka mellett meg csak az együtt takaritás-mosás-teregetés-főzés van.

Igazábol a nagymozgást oldja jól a játszótér egyensúly, koordinácio,izomműködés, társas szabályok. Itthon olyan "lemerült elemesen"unalommal (?)megy a pl tornázás, gimnasztikai labdázás, egy csuszda a játszon is többet ér.habár pl lufik után jokat szaladgál, de friss levegőn nem lenni..

Ma beakartam szaladni megint ügyvédhez de nem bírom lelkileg hogy étlen szomjan hurcibáljam.

Ma már nincs láz, de mégcsak egy kakaóscsiga és víz van csak benne és este 5 van. Megint reménykedem, ha ébred, talán eszik.

Pá pá bíroság, ügyvédek, főnök.

Lenne aki vigyázna, csak nincs kedve...

Kb ott tartok, hogy bevettem a lesz*rom tablettát. Ha kibirom talponállva nézni, ahogy fogy a gyermekem, és segíteni vagyok képes, az elég.

2017. jún. 1. 16:49
 14/16 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem lesz semmi baja, ha pár napig csak keveset eszik. Kínáld joghurttal vagy kefirrel, lázasan, melegben kívánják a savanykás dolgokat, vagy turmixolj neki gyümölcsöt, vastag szívószállal arra is kapható lesz, készíthetsz smoothie-t is joghurttal vagy kókusztejjel. Vissza fogja pótolni, ahogy meggyógyult.:-) A lesz..rom tabletta pedig roppant előnyös, pár napon semmi nem múlik. Ja igen, a postással pedig te is közölheted, amikor kiviszi a mostani leveleidet, hogy jövő héten már nem kell felmásznia.
2017. jún. 1. 17:03
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönet, megpróbálom a joghurtokat is

A postásnak én is remélem, hogy jövőhéte n már nen kell jönnie. Sőt. Inkább ne is hozna semmit, szebb lenne az élet.

2017. jún. 2. 00:34
 16/16 anonim válasza:
Fogalma sincs róla, akinek nem ilyen a gyereke. Nekem 4 eves ikerfiaim vannak. Az egyik egy angyal, egy álom, egy tündér. Na őt lehet nevelni. A masik újszülött kora óta problémás. Egy pillanatra sem ül el, izgága, szófogadatlan, vakmerő, sehogy se lehet hatni rá. Ugyanúgy neveltuk őket, más a temperamentumuk, személyiségük. Ettől Függetlenül mind2t imádjuk. El kell fogadni, hogy ő ilyen és próbálkozni..
2017. júl. 16. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!