Hanyszor volt eddig beteg 1 eves kor alatti babatok?
Megfázás??
Minimum azt hittem, hogy kórházban jártatok többször is mint mi.
A bölcsis/ovis korszakban fejbe fogod lőni magad, ha egy-egy banális köhécselés kiakaszt.
15 hónapos, hála istennek eddig nem volt soha beteg. Az 1 éves szuri után belázasodott, de csak is kevesebb, mint 12 óráig tartott hála isten.
Nálunk is járkál a betegség a házban, de eddig semmi szerencsére, pedig játszótérre is mindennap járunk, és játszóházba is rendszeresen.
Nagyon odafigyelek arra, hogy mit eszik. Ma evett először fagyit, azelőtt semmi édességet nem evett soha. Tízórai és uzsi csak friss gyümölcs vagy zöldség. Ha joghurtot eszik, akkor veszek natúr joghurtot, és turmixolok bele friss gyümölcsöket, így lesz gyümölcsjoghurtja.
Ebédre fehér hús vagy hal zöldséggel. Pl az édeskrumplit és a cukkinit imádja. Főzeléket is szokott enni, bár azért nem rajong annyira.
Inni csakis vizet iszik.
Nasi csakis gyümölcs vagy sajt.
10 hónapos koráig volt csak anyatejes sajnos.
Igazából ez rengeteget számít. Sorra betegszenek le a barátaim gyerkőcei is, de ők össze-vissza esznek sokmindent. Pudingot esznek gyümölcsjoghurt helyett, mert az anyuka csak leveszi a polcról, és kész. Emellett rengeteg tésztafélét vagy olajban sült dolgot adnak nekik, friss gyümölcs vagy zöldség alig-alig. Inkább vajas szalámis és májkrémes kenyeret esznek a gyerekek..
Pedig a helyes táplálkozás a megoldás az esetek nagy részére. Ezt tudom tanácsolni neked.
10hónaposan volt először náthás-azt sem tudtam hogy kell az orrszívót használni.
Ne ostorozd meg ez nem a szopizástól függ, az én lányom mindössze egy hónapig volt csak anyatejes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!