Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mi lehet ez a kislányom...

Mi lehet ez a kislányom tenyerén és derekán?

Figyelt kérdés
6 éves kislányom tenyerén előzmény nélkül megjelentek barnás foltok. Az ujjai tövénél és a csuklója környékén vannak. kicsit olyan mintha függeszkedett volna egy rúdon és nagyon megnyomódott volna, de az piros lenne. Reggel még nem volt ott délután már igen...Előtte bogarakat simogatott de ez pár napja volt és nem tűnt el. Nem fáj és nem viszket neki. Rá két napra pedig a lágyékánál jelent meg egy pici ovális barna folt. Ez a kettő nagyon fura így egyszerre. A lágyékánál beütni se nagyon tudja...Van olyan kór, amire ez esetleg jellemző lehet?
2017. ápr. 28. 21:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Lehet allergia.
2017. ápr. 28. 21:44
 2/12 anonim ***** válasza:
52%
esetleg ha orvosnak mutatnád meg...
2017. ápr. 28. 21:46
 3/12 anonim ***** válasza:
29%
2: Az ugye vili, hogy 3-8 hétre előre adnak időpontot már 4 éve minden szakorvoshoz?...
2017. ápr. 28. 21:57
 4/12 anonim ***** válasza:
33%

természetesen. de első körben elviheti a háziorvoshoz.

a másik meg az hogy mivel itt random bárki bármit beböföghet, ilyen helyen meg sem kérdezném.

2017. ápr. 28. 21:59
 5/12 anonim ***** válasza:
46%

Akkor te ne kerdezd meg bakker. Lehet, hogy van itt olyan valaki, aki esetleg bebofogi a sajat tapasztalatat. Ha erdemben nem birsz valaszolni akkor tartoztasd magad.

Gomba lehet amugy. Nekem a 15 eves lanyomon volt, pont az agyekanal.Mindenfele gomba kenocsot kaptunk de egyik sem mulasztotta el, vegul mondtam neki kenje canestennel, na attol par nap alatt eltunt. Elotte honapokig ott volt. Olyasmi volt mintha majfoltok lettek volna.

2017. ápr. 28. 22:33
 6/12 anonim ***** válasza:
24%
öreg.. senki nem kért hogy kioktass, szóval oktasd csak a saját gyerekedet... én pedig továbbra is azt tanácsolom hogy a csodálatos neten keresztül jósló távszakértők helyett egy orvos lássa a gyereket.
2017. ápr. 28. 22:36
 7/12 anonim ***** válasza:
72%
Teged se kert senki, hogy a kerdezot kioktasd. Nyomorult szerencsetlen, mi nem vilagos azon, hogy ez egy kerdezo oldal, a kerdezo pedig azert kerdez mert esetleg valaki latott mar ilyet.
2017. ápr. 28. 22:41
 8/12 anonim ***** válasza:
25%

nem kioktattam, hanem tanácsot adtam.

és a nyomorult szerencsétlen pedig az aki másokat ismeretlenül minősít... szóval bújj csak vissza az alpári kis arcod mögé, és ne nekem pattogj

2017. ápr. 28. 22:44
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Tegnap voltunk háziorvosnál, megmutattuk a tenyerét arra annyit mondott hogy majd elmúlik. A derekán akkor még nem volt semmi, illetve nem láttuk, azt este vettem észre, ugye most keddig biztosan nem tudunk menni.

hmm na a gombára nem gondoltam! Az a baj, attól félek hogy a kettő összefügg és van valami súlyos betegség aminek a tünete.

2017. ápr. 29. 09:53
 10/12 anonim ***** válasza:
Nincs benne kullancs veletlenul valahol???
2017. ápr. 29. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!