Mi lehet ez a kislányom tenyerén és derekán?
természetesen. de első körben elviheti a háziorvoshoz.
a másik meg az hogy mivel itt random bárki bármit beböföghet, ilyen helyen meg sem kérdezném.
Akkor te ne kerdezd meg bakker. Lehet, hogy van itt olyan valaki, aki esetleg bebofogi a sajat tapasztalatat. Ha erdemben nem birsz valaszolni akkor tartoztasd magad.
Gomba lehet amugy. Nekem a 15 eves lanyomon volt, pont az agyekanal.Mindenfele gomba kenocsot kaptunk de egyik sem mulasztotta el, vegul mondtam neki kenje canestennel, na attol par nap alatt eltunt. Elotte honapokig ott volt. Olyasmi volt mintha majfoltok lettek volna.
nem kioktattam, hanem tanácsot adtam.
és a nyomorult szerencsétlen pedig az aki másokat ismeretlenül minősít... szóval bújj csak vissza az alpári kis arcod mögé, és ne nekem pattogj
Köszönöm a válaszokat. Tegnap voltunk háziorvosnál, megmutattuk a tenyerét arra annyit mondott hogy majd elmúlik. A derekán akkor még nem volt semmi, illetve nem láttuk, azt este vettem észre, ugye most keddig biztosan nem tudunk menni.
hmm na a gombára nem gondoltam! Az a baj, attól félek hogy a kettő összefügg és van valami súlyos betegség aminek a tünete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!