Mit csinaljak, mar nem merem egyedul kiporszivozni a 2 honapos kislanyom orrat?
Nincs megfazva, de betaknyosodik mindennap.
Napkozben egyedul vagyok vele itthon es van, hogy olyankor hallom, hogy tele van az orra es nagyon zavarja, de amikor egyedul szivtam neki ki, tobbszor elofordult, hogy annyira kapálózott , hogy belekaptam a csővel a szemébe.
Elvileg nem lett baja, mert csukva volt a szeme es nem latszik rajta semmi sérüles de en mar teljesen kivagyok idegileg ilyenkor, meg utolag is ha eszembe jut.
Massal is előfordult mar ilyen?
Ha egyedul vagyok inkabb hagyjam szipogni, ugye?
Mint, hogy megint ez tortenjen.
Kesz remalom ez az orrszivas.
Tekerd be egy takaroba/torolkozobe ugy, mintha angolpolyaba raknad.
Nem tud kapalozni, neked is konnyebb lesz es neki is, mert hamarabb vege.
Amit írok, brutalisnak fog hangzani, de próbáld meg.
Én egyedül úgy szívtam az orrukat a gyerekeimnek, hogy a hátukra fektettem őket. A térdemmel lefogtam a kezeket, nem, nem térdeltem a mellkasára, csak finoman tartottam a kezét. Így mind a két kezem szabad maradt, egyikkel tudtam tartani a fejét, hogy ne kapkodja, és ne legyen olyan baleset, amilyet írsz.
Fontos az orrszivas, nagyon sok súlyos problémát megelőzhetsz vele. Később már könnyebb lesz, ha együtt tud működni.
Nagyon köszönöm a sok praktikus választ.
Az a baj, hogy ez két emberes művelet lenne, tenyleg teljesen kivagyok keszulve attol, hogy nehogy megegyszer megtörténjen ez a szemébe kapás.
A youtube eszembe sem jutott.
Mindenkepp megnezem az ottani videokat erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!