Mit csinaljak, mar nem merem egyedul kiporszivozni a 2 honapos kislanyom orrat?
Nincs megfazva, de betaknyosodik mindennap.
Napkozben egyedul vagyok vele itthon es van, hogy olyankor hallom, hogy tele van az orra es nagyon zavarja, de amikor egyedul szivtam neki ki, tobbszor elofordult, hogy annyira kapálózott , hogy belekaptam a csővel a szemébe.
Elvileg nem lett baja, mert csukva volt a szeme es nem latszik rajta semmi sérüles de en mar teljesen kivagyok idegileg ilyenkor, meg utolag is ha eszembe jut.
Massal is előfordult mar ilyen?
Ha egyedul vagyok inkabb hagyjam szipogni, ugye?
Mint, hogy megint ez tortenjen.
Kesz remalom ez az orrszivas.
Ên is gyakran szívtam a gyerek orràt, kb 3 naponta mert száraz vàladékkal volt tele, ami zavarta. Nálunk ez normális. Nàlatok szerintem nem, pláne ha nem tej jön. Vidd másik orvoshoz. Ha ő is legyint rá, akkor lehet h tênyleg nem gond.
Viszont az orrszívás nem többemberes. :)
Én úgy csinálom, hogy a gyereket a hàtàra fektetem, a fejénél leülök terpeszbe, a két keze a két lábam alatt, a felsőestét és a fejét a lábammal összeszorítom. Persze ezt csak képletesen. Nem ténylegesen, csak annyira h ne tudja elfordítani. Màr ügyes nagyfiú, magától odaül, persze van hogy ellenkezik, de hàt màsfél évesen előfordul. Így mindig ki tudtam szívni az orràt pikk-pakk, kb 5 másodperc alatt. Egyszer volt nàthàs, akkor hosszabb folyamat volt, de akkor is megvolt 1-1 perc alatt.
Ja és folyamatosan beszélek hozzá. Sokszor megúszom ordítàs nélkül így. De neki a legfõbb gondja, hogy így nem tud játszani a porszívóval. Egyszer meg majdnem bealudt közben, szóval biztos h nem fáj neki a módszerem.
Ezt a baromságot! Na és az orrszívó-porszívó előtt szerintetek mégis mi volt??? Ennyire nem bírsz el egy gyerekkel?? Röhej...
Anyádék nem orrszívóztak, mégis felnőttél! Senkinek nem lett semmi baja!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!