Ennyi ideig tarto etvagytalansag lehet fogzastol?
Mar irtam errol a mult heten, most ujbol kell irnom. 9 honapos kisfiam ketszer lazasodott be, 39 fok fole. Aztan az kimaradt, maradt a kedvtelenseg, bujas, inkabb szopizas. Ez volt 3 napig. Most ket napja tarsult hozza par kohoges, a szilard etelt teljesen elutasitja, a nyelvet mindig jobbra vagy balra tolja ki, vagy eppen a szajuregeben keresgel vele, amikor nyel le valamit, pl.banant, oklendezik. A szemeit is hunyta be ma, amikor vittem feleje az etelt. Ket napja hig a kakija is. Ma delelott bevittem a dr.nojehez, aki megnezte a torkat, meghallgatta a tudejet, es azt mondta minden tunet a fogzastol van. (7 honaposan kibujt az also ketto, azota semmi) . Szerintetek is fogzas vagy vigyem mas orvoshoz is?
Ha valoban a fogzas miatt nem eszik, mennyire baj, ha csak a szopival marad, nem kezd visszaesni a sulya, vagy ilyesmi? Volt meg igy valaki kozuletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!