Mit mutat az a jövőre nézve - ha mutat egyáltalán -, hogy egyik gyereknek nem okoznak panaszt (hőemelkedés, láz, nyűgösség, étvágytalanság stb. ) a védőoltások? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
...másik gyereknek meg minden oltás után láza, hőemelkedése van, teljesen ki van ütve? Tudom, minden gyerek más.Az jó, vagy rossz, ha nincsenek tünetek? Gyengébb immunrendszerre vagy erősebbre utal ez? Aki meg minden oltás után ki van ütve - képletesen - az rosszabb prognózissal indul ("lázasodósabb, betegebb lesz") más fertőzéses betegségek esetén pl nátha, influenza, hányós vírusok, stb? Nehezebben viseli ezeket is majd, vagy pont hamarabb reagál a szervezete és könnyebben? Kinek mi a tapasztalata a saját gyerekénél?2016. szept. 5. 23:58
1/6 anonim válasza:
Kisfiamnak egyszer volt hőemelkedése vmelyik oltàs utàn. Nagyon ritkàn beteg, akkor viszont az alap làza 38,8-9.
Lànyomnak semmi reakciója, lekopogom ő sem volt beteg még, de az ovi előttünk van még.
2/6 anonim válasza:
Az én kisfiamnak eddig az oltások után nem volt baja, 1 éves. 6x volt beteg, de csak 1x volt láza. Akkor is csak 1 napig.
3/6 anonim válasza:
1 évesemnek egyszer se volt semmi baja oltások után, viszont már háromszor voltunk kórházban vele, lázgörcse is volt.
4/6 anonim válasza:
6 évesemnek nem volt a baja az oltások után (talán egyszer volt aluszékonyabb az egyiktől babakorában). A szokásos közösségben terjedős dolgokat (takonykórok, hasmenés) csodálatosan nem szokta megkapni (kivéve a bárányhimlőt, de azt is bölcsis kora óta kb. 3. járványra "sikerült" csak, ráadásul nyáron) ugyanakkor sokszor előfordultak olyan nem tudjuk, honnan jött betegségei (ekcéma, fülgyulladás, afta, beazonosítatlan kiütések), amik egy évszak alatt 3-4x is kiújultak nála.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket.. Hát, nem tudom, hogy vagytok vele, de ezek alapján én úgy látom, akkor az oltási betegségnek és a későbbi betegeskedéseknek nemigen van köze egymáshoz. Persze várom a további példákat is!Pl valaki akinek a babáját jobban megviselték az oltások... Előre is köszönöm! sziasztok
2016. szept. 6. 13:25
6/6 anonim válasza:
6 és 8 éves fiaim vannak. Soha nem volt semmi az oltások után pedig a nem kötelezőeket is megkapták.
Lekopogom, nem betegesek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!