Rota elleni oltás igen vagy nem?
Figyelt kérdés
2017. márc. 3. 12:10
11/15 anonim válasza:
beadattam. ugyan sok ellen nem véd, de a leggyakrabban előfordulók ellen igen, és ha csak 10% esélyem van arra, hogy a gyerekem ne kerüljön kiszáradással kórházba, az nekem megéri azt a 40ezret. Úgy vagyok, hogy ártani biztos nem árt, a keretbe belefér, így beadatom. Ha azt kérdeznéd, hogy ha ingyenes lenne, ki adatná be, a nagy oltáselleneseken kívül 99% beadatná. Ráadásul nem is szuri, hanem szájon át kapják.
12/15 anonim válasza:
Utolsó! Mekkora egy flegma, rosszindulatú nő vagy.
Szerintem a válaszolók többsége marhára nem a pénz miatt nem adatta be!!
Én sem adattam be a lányomnak, pedig még az agyhártya ellenit is megkapta !!!
Nekem is azt mondta a gyerekorvos h teljesen felesleges!
13/15 anonim válasza:
tettem fel korábban egy kérdést, hogy ha ingyenes lenne, beadatnák-e a válaszadók, szinte kivétel nélkül mindenki azt írta, hogy igen. És szerintem nem felesleges, ha csak egy kicsi esély is van, hogy megússza a kórházat. Nem flegmaság, amit írtam
14/15 anonim válasza:
Igen sokmindenkinek megérné! Csak nincs 40ezre, egy olyan oltásra ami " lehet" alapon véd. Azért ez sokaknak egy félhavi fizetés szinte.....
Tudom akinek nincs 40 ezre az ne szüljön 😁
15/15 anonim válasza:
14 ezt egy szóval nem írtam, sőt. pontosan azt írtam, amit most alátámasztottál, ha ingyen lenne, beadatná szinte mindenki. Te is ezt írtad, 'fél havi fizetés' címszó alatt. Nem szóltam le senkit, aki nem adatta be. A kérdezőnek válaszoltam, hogy én beadattam, illetve, hogy ne azt kérdezze, ki adatta be, mert azzal csak azt tudja kiszűrni, kinek fért bele és kinek nem egy esetleges WC-n lehúzott 40e, ha a gyerek nem lesz rotás, vagy másik vállfaját kapja el. Azt kell kérdezni, ha ingyen lenne, ki adatná be, ebből le tudja szűrni, hogy a válaszadók szerint - pénztő függetlenül - van-e értelme...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!