Bárányhimlő elleni oltás?
Azt mondják ugye, jobb beadatni, mert ha el is kapja, gyorsabb lefolyású, nincs szövődmény. Mennyibe kerül és mikor adattátok be a gyereketeknek? A lányunk 1 éves, 2 évesen megy bölcsibe, úgy olvastam egy prospektusban hogy mielőtt közösségbe megy jó lenne beoltatni.
És aki nem adatta be, miért nem?köszi mindenkinek
Én is épp ezen rágódok! 3 évesem most kezdte az ovit, van egy 7 hónaposom is, még egyikünk sem volt bárányhimlős!
Úgy tudom hogy 2x kell beadni és 8eft körül van darabja.
Én sem tudom mi lenne a jó megoldás, az idősebb még egy náthát is nagyon rosszul visel, el sem tudom képzelni mi lenne ha elkapná, főleg oltás nélkül
Sziasztok!
10000 valamennyi egy darab ara, es igen, ketto kell belole.
Mi nem adattuk be. Leginkabb a parom "nyomasara", o ellenzi, szerinte tul kell esni rajta.
En is hallottam hogy ez a mostani sokkal sulyosabb mint a mi idonkben volt.
Noverem lanyai kb ket eve lettek himlosek, semmi extra nem volt naluk, sot a kisebbiken kb 10 potty ha kijott.
Mivel en meg nem voltam, ezert en magamnak adattam be.
Én beadattam, de az már 3 éve volt, akkor 8ezer volt/db. 2 kell belőle. de lehet 1 is.
Én oltásellenes vagyok alapvetően, de 2 hó múlva kezdtük a bölcsit, és iszonyat járvány volt, nem sima, hanem vmimutáns szemét volt, tiszára kivoltak a gyereke, így beparáztam, és beoltattam.
Úgy mondta akkor nekünk a doki, hogy lehet 1et is adni, akkor kisebb a védettség, kijön, de kisebb erővel.
2nél 98%, hogy ki se jön...
de mondom, ez már 3 éve volt, azóta nem tudom mi a protokoll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!